ULAKAS VANAEMA ⟩ Ainult üheöösuhteid nautinud 83-aastane Hattie tegi lõpuks kauaoodatud avalduse (1)

Elu24
Copy
Sellel pildil pole küll Hattie «Retroage», ent kes ütles, et vanaduspõlves ei või lõbutseda. Näiteks tähistas Doll Jenkins oma 100. sünnipäeva kahe noore ja poolpalja noormehe seltsis.
Sellel pildil pole küll Hattie «Retroage», ent kes ütles, et vanaduspõlves ei või lõbutseda. Näiteks tähistas Doll Jenkins oma 100. sünnipäeva kahe noore ja poolpalja noormehe seltsis. Foto: SWNS.com/Scanpix

83-aastane Hattie «Retroage» on aastakümnete vältel nautinud ainult üheöösuhteid, kuid nüüd tegi vanaproua elumuutva otsuse: ta otsib meest, kellega elu lõpuni kokku jääda.

Kelmikas vanaema on juba kümme aastat endast nooremate meestega hullanud ning tunneb nüüd, et on valmis end lõpuks kellegagi ka pikaajaliselt siduma, vahendab Daily Star.

83-aastane Hattie «Retroage» sõnul kasutab ta Tinderit meestega kohtumiseks, ent leiab sealt tavaliselt vaid üheöösuhteid. Seni pole ta Tinderist oma hingesugulast leidnud.

«Olen märganud, et kui ma kellelegi väga meeldin, läheb ta lõpuks ära, sest ta ei arvanud, et 83-aastane võiks selline olla, nagu ma olen.»

Naine avaldas ka, et seks on tema jaoks jätkuvalt äärmiselt oluline ning et ta otsib enda kõrvale partnerit, kes ka pikemas perspektiivis näeks teda atraktiivsena.

Hattie «Retroage» loodab kohtuda noorema mehega, kellegagi, kes oleks 60. eluaastates.

Pikalt Tinderis kaaslast leida üritanud Hattie on nüüdseks oma taktikat muutnud ja kolinud ümber teisele kohtingusaidile, mis keskendub rohkem armastuse «traditsioonilistele» aspektidele.

Kelmikas vanaema loodab ka, et kui ta leiab omale pikaajalise partneri, läheb tema sekselu veelgi paremaks. «Mul pole vaja mitmekesisust, ma vajan seda tihti.»

«Kui sul on mees olemas, siis on sul alati riist linade vahel, ükskõik, kus sa ka poleks,» selgitas vanaema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles