Mehed jäävad meesteks ⟩ Eesti muusikute seas tekitas elevust üks vägagi «eesrindlik» naispianist (1)

Elu24
Copy
Eesti muusikute tähelepanu haaras kaunis pianist.
Eesti muusikute tähelepanu haaras kaunis pianist. Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Facebooki grupis «Muusikute infovahetus» jagati videot ühest kaunist naisterahvast, kes mängib klaveril Metallicat, ning Eesti muusikud on andekast pianistist sillas.

Eesti muusikute grupis jagati videot sel esmaspäeval ning selle kohta on kiitvalt sõna võtnud nii lauljad, kitarristid, pilliõpetajad kui ka dirigendid... pea eranditult meessoost.

«Käte asend on õige,» märkis üks muusik ära. «Muusikud nii vaeseks jäänud, et ei jõua enam riideid osta,» muretses üks DJ. Kolmas lisas, et pianist on väga eesrindlik.

Mitut koori ja orkestrit juhatanud muusik Madis Kareda uuris, kas kaunis pianist sai vabariikliku pianistide konkursi lõppvooru. Hevibändi Riser kitarrist tõdes, et läheks kontserdile küll. «Ilusad suured silmad,» ütles sõna sekka dirigent ja muusikapedagoog Mati Põdra.

Algselt jagas videot Hector Lopez nädal tagasi ja see on kogunud üle 10 miljoni vaatamise. Kas tohutus populaarsuses on oma osa mängida ka naisterahva riietusel, pole mõtet spekuleerida. Kaunitar, kes klaveril Metallica hitti «Nothing Else Matters» ette kannab, on Pariisis elav pornonäitleja Kitana Lure.

Kuula, kuidas heviballaad klaveril kõlab!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles