Eesti mitmevõistleja Grete Griffini abikaasa: ta võttis murtud mehe (4)

Elu24
Copy
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III.
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gretegiii

Eesti mitmevõistleja Grete Griffin (26) elab koos oma ameeriklasest abikaasaga USAs. Sel nädalavahetusel tähistas paar tänupühi ning nii Grete kui ka tema abikaasa jagasid üksteisele sotsiaalmeedias südamlikke tänukirju.

28. novembril tähistati Ameerikas tänupühi, mille puhul veedetakse aega lähedastega ning avaldatakse, mille üle ollakse tänulikud. Traditsiooni järgisid ka eestlanna Grete Griffin ning tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III (29).

Mõlemad jagasid Instagramis üksteisest pulmapäeva fotot ning tänasid postituse pealkirjas oma kaasat.

Robert Griffin III kirjutas järgmiselt: «Häid tänupühi! Kui sa leiad aja, et seda postitust lugeda, julgustan sind igal võimalusel ütlema oma lähedastele, kui tänulik sa oled. Jumal õnnistas meie kõigi elusid võrratute inimestega.»

«Jumal õnnistas mind kõigega ning kõige tipuks armastusega. Tema nimi on Grete Griffin ja ta on Eestist, Särevere vallast pärit jumalanna,» kirjutas Robert. «Me leidsime üksteist kui hingesugulased ja parandasime üksteist kallates teineteise hingehaavadesse armastust.»

Roberti sõnul muutis Grete tema elu igavesti. «Ta võttis murtud mehe ja aitas tal end tagasi kokku panna kõige lihtsama ning jõulisema asjaga elus. Armastusega,» kirjutas Robert oma abikaasa kohta. 

«Ta on parim inimene, keda ma tean ja ta on aidanud mul muutuda paremaks meheks, abikaasaks, isaks, pojaks, vennaks, sõbraks, tiimikaaslaseks ja juhiks,» tunnistas Robert.

Robert rõhutab, et Grete on tema hingesugulane ning ta näeb armastust naises enim läbi selle, kuidas ta kasvatab nende lapsi ning kui õnnelikud on nende tütred.

«Minu elu armastus. Minu kuninganna, ma olen sinu üle nii tänulik. Pea alati meeles, minu silmad leiavad sind ka rahvamassi keskelt,» lubas Robert.

Lõpetuseks kirjutas Robert Gretele naise emakeeles: «Ma armastan sind väga, Grete.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAPPY THANKSGIVING!!! If you take the time to read this post, I encourage you to tell your loved ones you are thankful for them every chance you get! God has blessed us all with amazing people in our lives. Without him and them we wouldn«t be where we are today. In my case, God blessed me with everything and topped it off with love. Her name is @gretegiii and she is a Goddess that hails from Särevere, Estonia. We found each other as soulmates and fixed each other up by pouring love into the cracks in our souls. I know, it sounds corny. It»s sounds cliche. But fortunately for us, it is real. She has forever changed my life. She helped take a broken man and put him back together through the simplest yet most dynamic thing life has to offer. Love. She is the best person I know and has helped me become a better man, husband, father, son, brother, friend, teammate and leader. I see so much of her love in how she helps raise all three of our kids and so much of her love in how joyful our kids are. @gretegiii is my soulmate. The love of my life. My Queen I am so thankful to for you. Always remember, through a crowd my eyes will always find you Baby, Ma Armastan Sind vaga @gretegiii I pray you all find the love and happiness you are looking for and show thanks to those you have while on your journey to it #HappyThanksGiving #Love #Happiness #Estonia #Queen #Thankful #blessedlife #KnowYourWhy

A post shared by Robert Griffin III (@rgiii) on

Ka Grete kirjutas oma abikaasale tänusõnad.

«Just siis, kui ma arvan, et mul ei ole enam võimalik rohkema eest tänulik olla... tuleb põhjuseid juurde!!!» hõikas Grete ja lisas, et põhjuseks on alati abikaasa Robert.

«Parim abikaasa, isa, armastaja ja inimene maailmas!!!» loetles eestlanna ja tänas abikaasat, et ta õnnistas neid sel aastal pisitütre Gameyaga. «Näitasid mulle, et armastusel ei ole piire ja seda, kui suureks võib see kasvada.»

«Sa oled tõeliselt uskumatu ja ma olen maailma kõige õnnelikum ja rõõmsam naine, sest saan oma elu sinuga veeta,» tunnistas Grete. «Minu armastus sinu vastu on suurem, kui oskan kirjeldada.»

Grete lisas, et on alati ning igavesti kõige tänulikum just Roberti eest.

Grete ja Robert abiellusid 2018. aasta märtsis. Nende peres kasvab tütar Gloria, kes sai juulis kaheaastaseks, ja Gameya, kes sündis selle aasta septembris. Robertil on eelmisest abielust kolmeaastane tütar Reese Ann.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles