Suhtetsirkus Keevalised muusikud Silvia Ilves ja Paul Neitsov on taas koos? (1)

Elu24
Copy
Silvia Ilves ja Paul Neitsov.
Silvia Ilves ja Paul Neitsov. Foto: Erki Pärnaku / Õhtuleht

Muusikud Silvia Ilves (27) ja Paul Neitsov (25) teatasid novembri alguses, et on suhtes. Ilves lõpetas aga eelmisel nädalal tormilise suhte sotsiaalmeedia vahendusel ja Neitsov kinnitas, et on vaba. Nüüd on muusikud taas koos? 

Tšellist Silvia Ilves ja muusik Paul Neitsov postitasid mõlemad oma Instagrami laupäeval ühise fotosessiooni ajal tehtud pildi.

«Ärge uskuge kollaseid ajakirju! Armastage rohkem nagu meie,» seisis Neitsovi postituse pealkirjas.

Ilves lisas: «Südames polnud vahepeal mingisugust lahkuminekut toimunud. Edaspidi lähtun sellest, mida ütleb süda.» 

Pühapäeva hommikuks olid mõlemad Instagrami postitused kadunud.

Tšellist Silvia Ilves postitas laupäeva õhtul Instagrami foto, millega viitas, et on muusik Paul Neitsoviga taas koos. Pühapäevaks oli postitus naise sotsiaalmeediast kadunud.
Tšellist Silvia Ilves postitas laupäeva õhtul Instagrami foto, millega viitas, et on muusik Paul Neitsoviga taas koos. Pühapäevaks oli postitus naise sotsiaalmeediast kadunud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @silviailves

Neitsov vastas laupäeva õhtul Instagrami lugudes fännide küsimustele, kus kinnitas, et paar ei ole lahus olnudki. Need küsimused ja vastused olid pühapäeva hommikul kella 10.30 aeg veel alles.

Küsimuste ja vastustega andis Neitsov märku, et pole Ilvesega lahus olnudki ning nad on «taas koos». Lisaks tunnistas muusik, et tal ei ole sellise kokku-lahku suhte pärast häbi.

Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele.
Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @neitsovgram
Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele.
Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @neitsovgram
Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele.
Muusik Paul Neitsov vastas Instagramis fännide küsimustele. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @neitsovgram

Pühapäeva pärastlõunal pani Neitsov Instagrami lugudesse pildi koos eksnaise Brigita Murutariga, kellega tal ka laps on, ning kirjutas juurde «nope».

«Me mõlemad oleme suhteliselt keevalised ja hullud,» rääkis Neitsov Elu24-le nädal aega tagasi. Samuti tõdes ta toona, et ei õppinud suhtest Silvia Ilvesega midagi. «Elame päev korraga edasi,» lisas ta toona.

Lisaks oli Neitsov uue suhte osas väga avatud. «Mind veel Tinderis ei olegi. Imestan selle üle. Aga ei, muidugi ma olen avatud, et minu võib numbrit võib jagada kõikidele noortele neidudele, ma olen vaba. Pole probleemi.»

Nädal aega tagasi ei osanud Neitsov Ilvesega uuesti suhtesse astumist kommenteerida. «Ma ei vaata selle peale sellise pilguga. Ma keskenduks muusikale praegu, see, mis toimub, las ta olla.»

Elu24 kirjutas 5. novembril, et muusikud Neitsov ja Ilvese viis kokku muusika. Tšellist Ilves kinnitas toona, et ta on Neitsoviga koos sõnadega: «Sellest ei saa üle ega ümber. Koostöö viis ootamatult teineteise leidmiseni. See ei olnud nii planeeritud.» 

«Oleme koos ja vaatame, mida elu toob. Otsustasime, et ei hakka seda varjama,» kinnitas suhet novembri alguses ka Neitsov ja lisas: «Oleme mõlemad minevikus skandaale tekitanud. Kummalegi ei meeldi reeglite järgi elada. Meil on lõputult ühiseid jututeemasid.»

Reedel, 22. novembril, teatas aga Ilves sotsiaalmeedias, et tema suhe Neitsoviga on läbi. «Pean omale siiski tunnistama, et praegune elutempo, kus püüan hakkama saada kireva muusiku eluga ning sealjuures veel armastada lapsi,... ei saa ma lubada omale kohtinguid, «oma aega», unistamist järjekordsest võimalikust armastusest,... ja mida kõike veel!»

Paar päeva pärast seda, 24. novembril, oli muusikutel ühine kontsert, millest Ilves ka Instagrami meeleolukaid pilte lisas. 

Eile õhtul pärast nüüdseks kustutatud postituse lisamist pani Ilves Instagrami veel kaks pilti. Ühel on peol viibinud tšellist koos oma kolleegi ning teisel koos Genkaga. 

View this post on Instagram

#selfie #silviailves #genka #?

A post shared by Silvia Ilves - the cellist (@silviailves) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles