MJÄU! ⟩ Nicole Scherzinger näitab, miks just tema on «seksikate kiisude» esileedi

Elu24
Copy

Lauljatar, tantsija ja telenägu Nicole Scherzinger (41) väisas hiljuti The British Fashion Awards 2019 galaõhtut, kus säras tõeliselt silmatorkavas õhtukleidis.

Scherzinger kandis punasel vaibal omapärase lõikega õhtukleiti, tema soeng oli tagasihoidlik ning meik täiuslikkuseni lihvitud. Pilte vaadates on selgemast selgem ka see, miks just Nicole tüdrukutebändi The Pussycat Dollsi ninamees oli. 

Kusjuures, The Pussycat Dolls tuleb tagasi! Nimelt ootab neid 2020. aastal ees suur kontsertturnee. Esimest korda astusid taasühinenud «seksikad kiisud» lavale möödunud nädalal, kui esinesid Briti talendisaates «X Factor: Celebrity». 

The Pussycat Dollsi kontsert 2007. aastal Cardiff International Arenal. 
The Pussycat Dollsi kontsert 2007. aastal Cardiff International Arenal. Foto: PA Images/Scanpix

Mitmed televaatajad pidasid tüdrukutebändi esinemist aga liiga seksikaks ning üks pahane lapsevanem leidis lausa, et esinemist võib võrrelda stripiisisõuga. Teiste arvates olid naiste tantsuliigutused saate jaoks liiga provokatiivsed ning laste jaoks sobimatud.

The Pussycat Dolls sai alguse 1995. aastal burleski tantsugrupina. 2003. aastal liitusid ka lauljad ning The Pussycat Dollsist sai tüdrukutebänd. 2010. aastaks oli aga liikmete vahelised pinged liialt suured ning bänd lõpetas tegutsemise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles