Ameeriklanna keerukas mure: pepu-implantaat hakkas tema tagumikus tiirlema

Elu24
Copy
Jabrena ilukirurgi konsultatsioonil, et ta saaks vabaneda oma tiirlevatest tagumikuimplantaadist.
Jabrena ilukirurgi konsultatsioonil, et ta saaks vabaneda oma tiirlevatest tagumikuimplantaadist. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Georgia osariigist pärit Jabrena soovis endale kurvikamat keha ja lasi endale panna tagumikuimplantaadi. Kurvikama keha saanud ameeriklanna sai aga kaela uue mure: tema implantaat tiirles tema tagumikus pidevalt ringi.

Jabrena lugu oli eetris Ameerika tõsielusaates «Bothced», kus käsitletaks halvasti tehtud iluoperatsioone ning -protseduure, vahendab mirror.co.uk.

Jabrena rääkis saates, et kaks nädalat pärast tema iluoperatsiooni hakkas paistetus taanduma. «Implantaat oli külje pealt hästi näha. See oli nagu volt,» kirjeldas ameeriklanna. 

«Poolteist kuud hiljem hakkas tagumikuimplantaat tiirlema,» teatas Jabrena, kelle sõnul pöörasid need end neli kuni viis korda nädalas tagumikus ümber. 

Jabrena tagumiku kuju oli moondunud ja uus tagumik oli ebamugav ning tegi haiget. Oma murega pöördus ameeriklanna esmalt oma esialgse kirurgi poole, kes nõudis lõikuse eest ligi 3000 eurot.

Naine otsustas aga pöörduda tõsielusaate «Botched» poole, mille ilukirurgid tegid Jabrena tagumiku korda. Nad eemaldasid valesti paigaldatud tagumikuimplantaadi ning panid uue ja parema.

Kõigi eelduste kohaselt maksis Jabrena oma uue implantaadi kinni rahaga, mis talle tõsielusaates osalemise eest maksti. Naine jäi oma uue tagumikuga väga rahule.

Kaadreid Jabrenast ja tema tagumikust tõsielusaates «Botched» näed SIIT

Video 1.09 minutil näed Jabrena tagumikust «enne» ja «pärast» pilte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles