UUED SÜÜDISTUSED ⟩ Epstein hakkas alaealisi tüdrukuid seksuaalselt ära kasutama juba 1985. aastal

Inna-Katrin Hein
Copy
Jeffrey Epstein vanglafotol
Jeffrey Epstein vanglafotol Foto: Handout ./REUTERS/Scanpix

Selle aasta augustis New Yorgi  Metropolitan Correctional Center vanglas enesetapu teinud miljonärist pedolfiili Jeffrey Epsteini vastu on esitatud uued seksuaalkuritegude süüdistused.

Reuters.com andmetel süüdistavad lisaks varsemale 10 naisele veel 9 naist Epsteini enda seksuaalses ärakasutamises, neist kuue sõnul Epstein vägistas nad.

Noorimad Epsteini seksivõrgustikku valedega meelitatud tüdrukud olid siis vaid 13-aastased.

Süüdistuste kohaselt hakkas multimiljonär alaealiste tüdrukutega seksima 1985. aastal, mil ta oli 32-aastane ning ta rajas seksiimpeeriumi, kuhu meelitati kümneid tüdrukuid, kes nüüd täiskavanud naistena avalikult Epsteini süüdistavad.

Nii Briti kui USA meedia kirjutas, et Epsteini seksivõrgutiku juht oli ta kallim, inglanna Ghislaine Maxwell, kes naiivseid noori tüdrukuid otsis, et Epsteini suur seksivajadus saaks rahuldatud.

Epsteini sõpruskonda kuulus palju tuntud mehi, nende seas ka Briti prints Andrew, kes seda nüüd kategooriliselt eitab.

Ameeriklanna Virgina Giuffre sõnul sundisid nii Epstein kui Maxwell teda mitmel korral prints Andrew’ga seksima.

Virginia Giuffre
Virginia Giuffre Foto: /AP/Scanpix

Maxwell kadus pärast Epsteini arreteerimist avalikkusest ja ta ei ole meediale kommentaare andnud.

Epsteini süüdistab seksuaalses ärakasutamises ja vägistamises 19 naist, kes tahavad oma kannatuste eest saada kohtu kaudu Epsteini pärandusest suurt rahalist kompensatisooni. 

65-aastane Epstein leiti 10. augustil New Yorgi Metropolitan Correctional Center vanglast pooduna. Kohtuarsti teatel tegi ta ensetapu, kuid on neid, kelle arvates ta tapeti, kuna ta oleks võinud kohtus avalikustada infot, mis oleks kahjutanud ta sõprusringi kuulunud meeste mainet.

Epstein sai 2008 lühikese vanglakaristuse alaealistega seksimise eest, kuid pärast vabanemist ta jätkas.  

Meediasse jõudnud fotodel on näha, et USA president Donald Trump ja endine president Bill Clinton kuulusid Epsteini sõprusringi, kuid mõlemad mehed eitavad seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles