Hensugusta hädas iseseisva eluga? Makaronikeetmine pani suunamudija pead kratsima

Elu24
Copy
Henri Karpov alias Hensugusta
Henri Karpov alias Hensugusta Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Hensugusta jagas oma Instagramis videot, kus keedab makarone. 20-aastane suunamudija annab jutuga mõista, et selline «takistus» sattus noormehele teele esimest korda elus.

Henri Karpov, laiemalt tuntud kui Hensugusta, jagas humoorikat videot fännidega neljapäeval.

«Ma pole kunagi makarone keetnud,» kurtis segaduses suunamudija. «Kui kiiresti? Kui palju? Ma ei tohi seisma jäädagi,» rääkis ta kulbiga abitult potis solberdades.

«Vaata mis siis juhtub! Kas ta peabki niimoodi tegema?» uudistas Hensugusta raevukalt mulisevat potti. «Mullivannid teevad ju nii!»

«Ema, tule ruttu koju tagasi palun! Mul on abi vaja,» palus hädas suunamudija. «Minu spetsialiteet on juustusaiad,» tunnistas Hensugusta video kirjelduses.

Hensugusta hüppas makaronide keetmisega tundmatus kohas vette.
Hensugusta hüppas makaronide keetmisega tundmatus kohas vette. Foto: Kuvatõmmis videost

Potis toimuv keemia ja füüsika ajasid noormehe ilmselgelt väga segadusse. Aga ütles ju vanarahvaski, et esimene kord läheb ikka aia taha.

Suunamudijate kokaklass

Hensugusta pole aga sugugi esimene noor, kes toiduga seotud raskustega maadleb. Kahe aasta eest jagas teine Youtube'i kuulsus Deana Noop halloweenile pühendatud videot, kus lõikas kõrvitsat laternaks.

Sel ajal 23-aastasele Deanale tuli väikest kõrvitsat avades üsna suureks üllatuseks, et see ei olnud seest sugugi mitte tühi, vaid täis seemneid ja viljaliha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles