Näitleja Saara Pius üllatas rõõmusõnumiga: olen taaskord rase!

Elu24
Copy
Märt Pius ja Saara Pius ootavad teist last.
Märt Pius ja Saara Pius ootavad teist last. Foto: Erlend Štaub

Täna hommikul jagas näitleja Saara Pius (29) «Hommik Anuga» jutusaates rõõmusõnumit, et tema ja abikaasa Märt Pius ootavad teist last. 

Anu Välba küsis täna ETV jutusaates, mida näitleja ja laulja Saara Pius uuelt aastalt ootab. Selle peale üllatas Pius televaatajaid rõõmusõnumiga.

«Suvelavastuste pakkumised olen kahjuks pidanud ära ütlema, sest olen taaskord rase!» vastab särav Pius saatejuhi küsimusele peale.

«See mind ees ootabki,» rõõmustab Pius ja lisab, et pisike perelisa sünnib «ilusal ajal» mai lõpus.

Piuside peres kasvab juba 2-aastane Susanna, kes ootab õe või venna saabumist väga, aga ei suuda otsustada kumba rohkem sooviks. 

«Mõtleb iga päev ümber. «Ma tahan venda! Ei! Ma täna tahan õde! Tahaks venda! Ei, õde!»,» kirjeldab Pius oma tütre ootusärevust. 

Peagi Stig Rästa ja Victore Crone'iga jõultuurile sõitev Pius naljatas, et ta on juba kogenud rasedana jõulutuuritaja. «Pidev väsimus, see on ikka, aga laval on kõik unustatud,» kinnitas Pius, kes loodab, et kontsertpaigad liialt külmad ei ole. 

Kas tuleb poiss või tüdruk, seda Pius veel ei tea. 

Saara ja Märt Pius said 2017. aastal esimest korda lastevanemateks, kui nende perre sündis Susanna. Tänavu juunis näitlejapaar abiellus.

View this post on Instagram

??? @stinakase ?

A post shared by Saara Pius (@piussaara) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles