NÜÜD HOOPIS PAMMY MOODI? ⟩ Vene Kim Kardashian näitab uut ja seksikat välimust

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost: modell Anastasia Kvitko
Kuvatõmmis videost: modell Anastasia Kvitko Foto: Epic Life/Youtube.com

Vene päritolu modell Anastasia Kvitko (24), keda hellitavalt ka vene Kim Kardashianiks kutsutakse, lajatas uute ja tulikuumade piltidega!

Kvitko lisas Instagrami bikiinipildid, kuid sel korral ei haara tähelepanu mitte tema poolpaljas keha vaid hoopis uus soeng. Nimelt üllatab venelanna oma fänne blondide kiharatega!

Kvitko on tituleeritud vene Kim Kardashianiks, sest fännidele meenutavad tema kurvid ja suur tagumik just maailmakuulsat tõsielustaari. Keda meenutab staar nüüd? Äkki Pamela Andersoni? 

Vaata ka pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Either you run the day or the day runs you? @fashionnova @fashionnovamen

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Kusjuures, omal ajal ei tahtnud modelliagentuurid Kaliningradi oblastis sündinud kaunitari värvata, kuna naine olevat liiga kurvikas. Seepeale otsustas Kvitko muuta kurvid oma firmamärgiks ning nüüd leidub vaevalt kedagi, kes ta suurest tagumikust mööda suudaks vaadata.

2016. aastal antud intervjuus rääkis Anastasia, et see on vaid aja küsimus, mil ta Kim Kardashiani troonilt tõukab. «Mul on olnud elus vaid üks operatsioon - mu pimesool eemaldati - ja me kõike teame, mida Kim oma pepuga teha on lasknud,» rääkis tüdruk toona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles