Margus Lepa: Tolk ja Maimik on jobud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme raadio hinge Margus Lepat ümbritseb kõikvõimalik natsisümboolika.
Nõmme raadio hinge Margus Lepat ümbritseb kõikvõimalik natsisümboolika. Foto: Kuukulgur Film
Kõmuline Nõmme Raadio juht Margus Lepa (55) peab temast dokfilmi teinud Rain Tolki (31) ja Andres Maimikut (38) jobudeks, kes oleks võinud tema arvates filmi pealkirjaks ilma keerutamata panna hoopis «Juudipoiss otsib natsi!»

Tõepoolest, Tolgi ja Maimiku hiljuti ETVs ja kinos esilinastunud dokfilm tapab igasuguse helge mälestuse endisest muhedast Paunvere Kiirest, näitleja Margus Lepast, kirjutab Kroonika.

Filmis on näiteks jahmatamapanevaid kaadreid Lepa kahemõttelistest paremäärmuslikest avaldustest ja natsisümboolikaga aksessuaaridest Nõmme Raadio ruumides. Riiulid on täis Adolf Hitleri piltidega vidinaid.

Samuti tunnistab Lepa filmis, et ostis hiljuti pojale püstoli ning demonstreerib mõnuga ka vaatajatele, kuidas ta õpetab poissi sihtides õigeid poose võtma.  

Lepa ise filmi esilinastusel ei käinud, külla aga vaatas seda kodus ETVst koos naisega. Mõlema arvates on film amatöörlik sopertis.

«Kui olin valmis nende küsimustele vastama, siis polnud neil mitte sittagi mult küsida,» põrutab Lepa ning on pettunud, et nii äbarik dokfilm vändati nii suure summa ehk 243 000 krooni eest.

Lepa sõnul jätkub aga tema elu täna edasi täpselt samamoodi nagu ennegi ning tema suhtumine «Radikaali» loojatesse on täpselt samasugune nagu koertel laternaposti.

Pikemat intervjuud Margus Lepaga loe juba värskest Kroonikast.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles