GALERII ⟩ Bikiinikaunitari Jana Tederi medaliterohke tee maailmameistriks

Elu24
Copy

Rohkelt medaleid koju toonud Jana Teder jõudis täna päris tippu. Fitnessikaunitar krooniti Hispaanias toimunud võistlustel maailmameistriks.

IFBB kulturismi ja fitnessi maailmameistrivõistlused olid sel aastal ajaloo suurimad. Karm konkurents ei takistanud aga Jana Tederi teed tiitlile. Nii sai ta 40-44 aastaste naiste vanuseklassis bikiinifitnessi maailmameistriks.

Eestist osales veel Lilian Rannu ja Anu Ruutu, kes said welness fitnessis vastavalt pronksi ja 8. koha. Eestlastele edukaks osutunud võistlus oli suisa ülerahvastatud - seal osales 57 riiki ja üle 400 osaleja!

Vaata galeriist pilte võistlustest, mis tõid Tederile meistritiitli!

Alles 38-aastasena fitnessikarjääri alustanud Teder sai kiirelt väga edukaks. Praegu 41-aastane värske maailmameister on vaid kolme aasta jooksul aga kamaluga medaleid koju toonud.

Eelmisel aastal jäi Jana Tederil samal võistlusel kullast puudu vaid üksainus punkt. Veel sel suvel tuli Teder Luksemburgist koju tervelt kolme bikiinifitnessi kuldmedaliga. Kõrgeid kohti on ette näidata veel mitmeid.

Teder ise on öelnud, et raskeim selle spordiala juures on balansi hoidmine füüsilise treeningu ning naiseliku figuuri säilitamise vahel. Naise võimsat arengut saab jälgida tema Instagramist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles