Brigitte Susanne Hunt lahkub raadiost: ärge muretsege mu pärast, ma saan endaga hakkama

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt
Brigitte Susanne Hunt Foto: Andrei Ozdoba

Seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt (24) lahkub Power Hit raadiost, et püüda uusi väljakutseid. Detsember jääb tema viimaseks kuuks raadiohäälena, teatas Hunt TV3 «Brigitte blogis».

Hunt teatas täna oma TV3 blogi vahendusel, et lahkub Power Hit raadiost. Lahkumisavalduse andis Hunt raadiole juba kaks nädalat tagasi.

«Ma olen otsustanud lõpetada töölepingu Power Hit Radios,» rääkis Hunt ja kirjeldas lähemalt oma kolm aastat kestnud kogemust raadios.

Hunt põhjendas oma otsust lahkuda sellega, et sära tema silmis on kadunud, kuid lisas, et lahkutakse sõpradena. «Ma tunnen, et mul on aeg Power Hit Radiost edasi liikuda,» täpsustas ta lühidalt.

Pärast skandaaliderohket aastat ei tea Hunt täpselt, mida uuelt aastalt oodata. Aga seltskonnatäht kinnitab, et tema pärast muretsema ei pea ning ta saab endaga väga kenasti hakkama. «Mul on mõned ägedad mõtted, mida ma järgmise aasta jooksul tahan ära teha,» vihjab Hunt entusiastlikult.

Vaata Hundi blogipostitust täismahus TV3 Play vahendusel SIIT.

Power Hit Radio teatas Hundi lahkumisest ka oma sotsiaalmeedias. «Meie armas saatejuht Brigitte Susanne Hunt lahkub Power Hit Radiost ning läheb edasi uusi väljakutseid püüdma,» seisis Instagrami postituses.

Raadio tänab Hunti tema oldud aja eest ning soovib seltskonnatähele edu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles