Schumacheri arst maailmameistrist: edusammud on märgatavad!

Elu24
Copy
Michael Schumacher 2012. aastal. Pärast õnnetust on teadaolevalt sakslasest tehtud vaid üks pilt, mida üritati miljoni euro eest ajakirjanikele müüa, kuid siis sekkusid ametivõimud ja piltnik sai süüdistuse Schumacheri eraellu tungimises.
Michael Schumacher 2012. aastal. Pärast õnnetust on teadaolevalt sakslasest tehtud vaid üks pilt, mida üritati miljoni euro eest ajakirjanikele müüa, kuid siis sekkusid ametivõimud ja piltnik sai süüdistuse Schumacheri eraellu tungimises. Foto: Shizuo Kambayashi / AP

Seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri terviseseisundi kohta on pärast 2014. aastal toimunud mäesuusaõnnetust laekunud vähe informatsiooni. Doktor Kean-Francois Payen otsustas nüüd seda veidi kergitada, kirjutab Saksa väljaanne Touch.

«Ma külastan Michaelit vahel, et tema seisund üle vaadata ja perega rääkida,» avaldas Payen.

Lisades, et teatud asjades peab ta jääma konfidentsiaalseks, ent arstidel on kindel eesmärk.

«Taastusraviks on meil ette valmistatud kuni kolme aasta pikkune plaan,» märkis Paven. Tema sõnul on Michaeli areng ja edusammud olnud märgatavad.

Pavenil jagus kiidusõnu vormelilegendi abikaasa Corinna suunas. «Tal on erakordne tahtejõud ja selge mõistus - näeb asju nii nagu nad on, kuid teeb kõik selleks, et tema mehe seisund paraneks,» nentis Pavan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles