SKANDAAL JÄTKUB ⟩ End Jeffrey Epsteini seksiorjaks väitev naine kirjutas prints Andrew tütardele kirja

Inna-Katrin Hein
Copy
Printsess Beatrice (vasakul) ja Eugenie juunis 2019 Ascoti võiduajamistel
Printsess Beatrice (vasakul) ja Eugenie juunis 2019 Ascoti võiduajamistel Foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

End miljardärist pedofiili Jeffrey Epsteini ohvriks väitev Virginia Giuffre kirjutas avaliku kirja prints Andrew tütardele, printsessidele Beatrice’ile ja Eugenie’le.

35-aastase Giuffre sõnul oli ta vaid 17-aastane, kui sattus Epsteini «seksiklubisse», kus ta nii Epsteini kui Epsteini kallima Ghislaine Maxwelli käsul pidi osutama Briti prints Andrew’le seksiteenuseid, teatab  news.com.au.

Virginia Giuffre andis 2. detsembril 2019 intervjuu BBC saatele «Panorama»
Virginia Giuffre andis 2. detsembril 2019 intervjuu BBC saatele «Panorama» Foto: /AP/Scanpix

Esimene seksimine toimus pärast pidutsemist Londoni Trampi ööklubis. Seltskond oli läinud Maxwelli Londoni koju, kus Giuffre sõnul sunniti ta Briti printsiga seksima.

Andrew üritas Giuffre süüdistusest vabaneda ja oma mainet puhastada, andes BBC saatele «Newsnight» intervjuu, kuid valas sellega hoopis rohkem õli tulle.

15. detsembril saatis Giuffe Twitteris sõnumi prints Andrew tütardele Beatrice’ile ja Eugenie’le.

«Olen kindel, et printsesside elu on pea peale pööratud. Ma ei soovi sellist skandaali mitte kellelegi. Ma ei kanna printsesside peale viha, kuid nende isa oleks pidanud mõtlema enne kui hakkas pedofiilide sõbraks ja osales nende korraldatud orgiatel,» kirjutas Giuffre Beatrice’ile ja Eugenie’le, lisades hashtagid #EpsteinCoverup ja #GhislaineMaxwell.

35-aastase Giuffre, kes on natuke vanem 29-aastasest Beatrice’ist ja 31-aastasest Eugenie’st, väite kohaselt sunniti teda prints Andrewga seksima kolmel korral, kaasa arvatud orgial, kus oli veel 9 alaealist tüdrukut.

Giuffre andis intervjuu BBC saatele «Panorama», mille kohaselt oli ta koos prints Andrew, Jeffrey Espsteini, Ghislaine Maxwelli ja veel mitme teisega märtsis 2001 Londoni ööklubis Tramp. Naise sõnul pidi ta printsi meelt lahutama, kuid talle oli pidevalt higistanud prints vastumeelt. Teda sunniti alguses printsiga tantsima ja hiljem temaga Ghislaine Maxwelli kodus seksima.

Prints Andrew eitas seda saates «Newsnight» öeldes, et Giuffre väidetud ajal oli ta oma kodus ja ning ta käis sel päeval kahe tütre, Beatrice’i ja Eugenie’ga Wokingis Pizza Expressis söömas. Printsi väitel oli nendega kaasas ihukaitsja, kes küll enam ei tööta tema juures, kuid ta saab nende käiku kinnitada.

Prints Andrew novembris 2019
Prints Andrew novembris 2019 Foto: Michel Euler/PA Wire/PA Images/Scanpix

Prints Andrew lisas, et ta osales 1982. aasta Falklandi sõjas, kus tal tekkis lahingustress, mille tõttu ta ei ole enam võimeline higistama.

Buckinghami palee on seni eitanud prints Andrew seotust Jeffrey Epsteini «seksiklubiga». Samas aga eemaldas kuninganna Elizabeth II oma poja, prints Andrew määramata ajaks kuningliku perekonna esinduskohustustest ja  külmutas ta palga. 

Samuti eitab Ghislaine Maxwell, et otsis Epsteini ja ta sõprade jaoks noori tüdrukuid seksimiseks. Seni ei ole Maxwellile mingit süüdistust esitatud.

USA politsei arreteeris Jeffrey Epsteini selle aasta juulis ja ta tegi 10. augustil New Yorgis Metropolitan Correctional Center vanglas enesetapu.

Jeffrey Epstein vanglafotol
Jeffrey Epstein vanglafotol Foto: Handout ./REUTERS/Scanpix

Kuninganna Elizabeth II andis printsess Beatrice’ile ja ta kihlatule, Itaalia aadlikule Edoardo Mapelli Mozzile loa 2020. aasta juunis abielluda, kuid pulma varjutab prints Andrew skandaal. Oletatakse, et Andrew ei vii Beatrice’i altari ette, vaid seda teeb hoopis prints Charles. 

Printsess Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi septembris 2019 tehtud kihlusfotol
Printsess Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi septembris 2019 tehtud kihlusfotol Foto: ALPR/ADM/Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles