Liis Lemsalu, Stefan ja 5miinust kütavad Eesti Muusikaauhinnad 2020 lava kuumaks

Elu24
Copy
Liis Lemsalu, Stefan ja 5MIINUST kütavad Eesti Muusikaauhinnad 2020 lava kuumaks
Liis Lemsalu, Stefan ja 5MIINUST kütavad Eesti Muusikaauhinnad 2020 lava kuumaks Foto: Pressimaterjal

Eesti Muusikaauhinnad 2020 esimesed artistid, kes astuvad üles 24. jaanuaril Saku Suurhallis toimuval suurejoonelisel galal, on Liis Lemsalu, Stefan ja 5miinust.

«Eesti Muusikaauhinnad on muusikasektori jaoks oluline tunnustussündmus, kuid samal ajal publikule ka võimas kontsertelamus, kuna õhtu jooksul esineb üle 15 Eesti tippartisti, kelle igaühe show pakub vägevaid  elamusi,» sõnas Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre.

Ta lisas, et esimeste artistidena on 24. jaanuaril lubanud kuulajaid üllatada õhtut juhtiv Trad.Attack!, 2018. aastal aasta naisartisti tiitli pälvinud Liis Lemsalu, möödunud aastal Eesti Laulu finaali jõudnud Stefan ning hiphopibänd 5miinust.

«Esinejate nimekiri täieneb nii, et sõu oleks meeldejääv ja vaheldusrikas,» lubas Pandre.

5miinust liige Estoni Kohver sõnas, et Eesti Muusikaauhindade galal tasub Suurhalli publikul oodata korralikku sõud. «Laval saab kuulda meie pühade paiku välja tulevat sinkut ja näha ilusaid poisse värvilistes pükstes,» lubas 5miinust.

Liis Lemsalu sõnas, et juba Eesti suurimal muusikaauhindade galal üles astumine on tunnustus. «EMA produktsioon võimaldab teha Eesti võimsaimat lavasõud ja just nimelt seda soovin ma oma fännidele ja kuulajatele pakkuda! Maagilise numbriga aastal 2020 peavad sündima ka maagilised esinemised. Ma olen nii põnevil,» rõhutas Lemsalu.

Stefan, kes esineb Eesti Muusikaauhindade laval esmakordselt, lisas, et ootab väga seda esinemist. «See on mulle suur au ning võimalus. Lava on see koht, kus ma saan anda tagasi seda energiat, mida annavad mulle fännid ja publik.»

Eesti Muusikaauhinnad 2020 toimub 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Kokku jagatakse Eesti muusikamaailma ihaldatumaid auhindu 17 kategoorias ning suurel muusikapeol esineb üle 15 palavalt armastatud artisti. Õhtut juhib Trad.Attack!.

Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles