PILTUUDIS ⟩ Venemaal Novosibirskis on tänavu väga iseäraliku kujuga liuväli

Elu24
Copy
Tänavune Novosibirski jõulukuusk ja liuväli, mis on pealtvaates omapärase kujuga.
Tänavune Novosibirski jõulukuusk ja liuväli, mis on pealtvaates omapärase kujuga. Foto: Kirill Kukhmar/Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Venemaal Novosibirskis paigaldati tänavu ooperiteatri ette uhke liuväli. Pealtvaates on aga näha, et liuväli on väga iseäraliku kujuga.

Kasutaja Printsess Kapsas postitas eile Twitterisse kaks pilti Novosibriskis asuvast liuväljakust. Ühel neist on selgelt näha, et uisutada saab sealse ooperiteatri ning uhke jõulukuuse vahel.

Teisel pildil on aga näha, et liuväli on pealtvaates üpris omapärase kujuga.

«Novosibirsk on Lokoti ajal kaunimaks muutunud,» kirjutas kasutaja oma postituses viidates praegusele linnapeale, Anatoli Lokotile. 

Postituse all tõi üks kodanik välja, et iseäraliku kujuga liuväli on suunatud Lenini kuju poole, mis asub ooperiteatri vastas.

Lenini kuju Novosibirskis, taustal selle aasta uhke jõulukuusk ning ooperiteater. Viimase kahe vahele paigaldati omapärase kujuga liuväli.
Lenini kuju Novosibirskis, taustal selle aasta uhke jõulukuusk ning ooperiteater. Viimase kahe vahele paigaldati omapärase kujuga liuväli. Foto: Kirill Kukhmar/Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles