VÄGA ÕUDNE KOGEMUS ⟩ Tõsielustaari jõulureis algas pisaratega, kuna naist hoiti lennujaamas mitmeid tunde kinni (1)

Elu24
Copy
Briti tõsielustaar Georgia Toffolo.
Briti tõsielustaar Georgia Toffolo. Foto: KGC-172/305/Will/Craig/GoffPhotos.com/Scanpix

Briti tõsielustaar Georgia Toffolo (25) jõulureis algas pisaratega. Noor naine lendas pühade ajaks Maldiividele, kuid kohale jõudes hoiti teda üheksa tundi kohaliku lennujaama kinnipidamiskeskuses kinni, vahendab Daily Mail.

Tõsielustaari Toffolo pühapäev ei olnud helge. Noor neiu lendas jõuludeks Maldiividele puhkama, kuid kohale jõudes peeti Toffolo Malé lennujaamas kinni. Teda ei lubatud ei Maldiividele ega ka ühelegi lennule. Põhjuseks oli Toffolo pass, mis oli kahjustada saanud.

25-aastane tõsielustaar jagas oma kogemust sotsiaalmeedias, kus palus juba esimesel võimalusel oma fännidelt abi. 

«Olen nutnud, kui piinlik,» alustas Toffolo oma postituses. «Oskate soovitada, kuidas oleks võimalik homseks erakorralist passi saada? Kuidas see käib? Kas ma pean aja kinni panema? Internetis leiduv info on nii segane,» küsis Toffolo kinnipidamiskeskuses oma fännidelt nukralt.

Toffolo fännid soovitasid tal pöörduda Briti saatkonna poole. Endast väga väljas tõsielustaar aga teatas fännidele, et kahjuks ei ole tal lubatud lahkuda. 

«Proovin ennast vaos hoida, aga ma olen siin olnud tunde ja tunde ja tunde,» lisas nutune Toffolo. «Mul ei lubata lennujaamast lahkuda või ühelegi lennule, kuna mu pass on saanud kahjustada,» tunnistas Toffolo.

Suurbritannia passid. Pilt on illustratiivne.
Suurbritannia passid. Pilt on illustratiivne. Foto: Dinendra Haria/Zumapress.com/Scanpix

«Ma ei tea, mida teha, olen endast nii väljas,» kurtis naine, kes ei olnud tolleks hetkeks ühegi Briti esindajaga ühendust saanud. Väidetavalt oleks ta pidanud veetma kinnipidamiskeskuses neli päeva, kuni esimese lennuni, mis oleks Toffolo tagasi Londonisse viinud. 

Pärast üheksat tundi sai Toffolo siiski vabaks ning naine teavitas peagi sellest ka oma fänne.

«Olen just kinnipidamisruumist vabastatud! Ma ei suuda seda uskuda. Ma olin juba reaalselt leppimas olukorraga, et veedan järgneva... ükskõik kui pika aja... immigratsiooni kinnipidamiskeskuses,» kirjutas Toffolo kergendunult pärast vabanemist. 

Kõige tipuks tunnistas Toffolo, et kuigi ta oli üheksa tundi järjest nutnud, suutis ta koos immigratsiooniametnikega juhtunu üle ka natuke naerda.

«Vaatamata sellele, et ma nutsin üheksa tundi ja hirmutasin lennujaamas kõiki, sain endale ka uusi sõpru (7-liikmeline grupp mehi, kes minu kõrvalt ei lahkunud),» kommenteeris ta naljatades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am typing this having just been released from immigration detention! I can’t quite beleive it. I was genuinely trying to come to terms with spending the next... however long... in an immigration detention centre. Thank you so much to everyone who helped me. If I hadn’t posted online I would 100% still be stuck without my passport! This scares me because it is such a privilege to have a following on social media - people can hear me. What if I didn’t have a social media following? I can’t bear to think of another girl in the situation I found myself in where no one can hear you. Extremely grateful that the British government worked with Maldivian representatives. Pushed by the UK press too (so epic thank you!) Also thank you to Maldivian immigration for letting me in to your beautiful country! In spite of me crying for 9 hours and scaring everyone at the airport, I made some lovely friends (the group of 7 airport guys that didn’t leave me while I was wailing) on reflection they couldn’t leave me, because I was being detained. But still they were kind. They ran me through the best bits of the potential prison I was almost spending Christmas in, every cloud etc! I even had a laugh with the immigration officers in the end. Oddly excited for the reunion when I leave. Please everyone check your passports I didn’t realise that 2 pages had fallen out of the centre. SO SO traumatised but grateful thank you thank you thank you. Toff’s Christmas is back on. On that note wonder what I would have got on Christmas Day in the detention centre? Trying to make light of it but it was a really horrible experience.

A post shared by Georgia Toffolo (@tofftalks) on

Naine tänas kõiki, kes teda aitasid ning lisas: «Oleksin 100% veel ilma passita jännis, kui ma ei oleks sellest sotsiaalmeediasse postitanud.» Toffolo usub, et tänu oma sotsiaalmeedia laiale levikule, on ta nüüd vabaduses.

«Mis siis, kui mul ei oleks sotsiaalmeedias selliseid fänne? Ma ei taha mõelda, mis mõni teine tüdruk minu olukorras teeks, kui keegi teda ei kuuleks,» kirjutas Toffolo.

Lõpetuseks rõhutas ta, et reisidokumente tuleb hoolikalt kontrollida. Nimelt ei olnud Toffolo märganud, et tema passi vahelt oli kaks lehekülge välja kukkunud. Rikutud või kahjustada saanud passiga ei ole lubatud reisida.

Pärast Toffolo vabastamist lubati naisel Malé lennujaamast Maldiividele minna, kust naine jagas ka Instagramis oma fännidele säravat pilti. Kuid kogu oma päeva võttis Toffolo siiski kokku sõnadega «väga õudne kogemus». 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles