VAHI VÄRKI ⟩ Spordireporter püüdis kossuplatsi kõrval tähelepanu oma võimsa «varandusega»

Elu24
Copy

USA telekanali Fox endine spordireporter Holly Sonders käis koos kihlatuga Las Vegases korvpallimängu vaatamas. Rinnakas naine oli kaasa võtnud kogu oma «varanduse» - kolm hinnalist Hermèsi Birkin käekotti.

Sonders, kes just hiljuti kihlus professionaalse hasartmängija Dave Oanceaga, käis koos mehega Las Vegases korvpallimängul. Endine spordireporter oli aga mängu ajaks kaasa võtnud kogu oma «varanduse» - kolm hinnalist Hermèsi Birkin käekotti.

Holly Sonders asetas oma hinnalised käekotid kossuplatsil nähtavale kohale.
Holly Sonders asetas oma hinnalised käekotid kossuplatsil nähtavale kohale. Foto: Ringo Chiu/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Tegu on luksuslike käekottidega, mis on staaride seas väga hinnatud. Netipoe Lyst väitel võib Birkini ootejärjekorra pikkuseks olla koguni kuus aastat!

Odavaim käekott antud netipoes jääb 5000 euro kanti, kallim on ligi 40 000 eurot. Hermèsi ametlik kodulehekülg seda mudelit ei müü.

See haruldane Hermès Birkin käekott on valmistatud jaanalinnu nahast ning maksab natuke üle 35 000 euro. 
See haruldane Hermès Birkin käekott on valmistatud jaanalinnu nahast ning maksab natuke üle 35 000 euro. Foto: Dilantha Dissanayake/CATERS NEWS/Scanpix

Põhjus, miks Sonders oma kolm hinnalist käekotti kossumängule võttis, pole küll kindel, aga võiks arvata, et naine soovis oma «varandusega» lihtsalt natuke uhkustada.

Samas avaldas Sonders oma isiklikul Instagrami kontol ühe postituse all, et Hermès on reklaami üle tänulik. Lisaks vihjas naine, et firma soovib temaga ka koostööd teha seega on võimalik, et Sondersi «varandus» on peagi kasvamas. 

View this post on Instagram

Light starch please ? @justinpricephoto

A post shared by Holly Sonders (@holly.sonders) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles