KOHUTAV LUGU ⟩ Briti neiu hakkas küünalt kustutama, kuid lõpetas hoopis haiglas

Elu24
Copy
Suurbritanniast pärit Emily läks küünlaleeki kustutama, kuid sattus hoopis haiglasse.
Suurbritanniast pärit Emily läks küünlaleeki kustutama, kuid sattus hoopis haiglasse. Foto: Emily Fairbrass /SWNS.COM/Scanpix

Suurbritanniast pärit Emily Fairbrassi (25) läks küünlaleeki kustutama, kuid lõpetas hoopis II ja III astme põletustega haiglas,  vahendab metro.co.uk.

Loomakliinikus medõena töötava Emily taastub tänavu pühadel raskest õnnetusest. Noor naine oli 10. detsembril kodus küünaleeki kustutamas, kui tema pikad blondid juuksed põlema süttisid.

Tuli levis kiiresti ja selleks ajaks, kui Emily vannituppa jõudis olid leegid jõudnud tema pea, näo ning kaelani.

Emily pikad juuksed süttisid põlema, kui ta läks küünlaleeki kustutama. Siin on Emily enne oma õnnetust.
Emily pikad juuksed süttisid põlema, kui ta läks küünlaleeki kustutama. Siin on Emily enne oma õnnetust. Foto: Emily Fairbrass /SWNS.COM/Scanpix

«Ma lihtsalt karjusin «mu juuksed! Mu juuksed!»,» meenutas Emily ja lisas, et kõik juhtus väga ootamatult. 

Pärast seda, kui Emily oli leegid kustutanud, läks ta valudes naabrite juurde, kes aitasid naist enne kiirabi saabumist.

«Ma ütlen ausalt, minu naabrid päästsid mu elu,» nentis Emily pärast juhtunut ja tunnistas, et saatis neile tänutäheks lilled ja šokolaadi. «Ma ei suuda neid piisavalt tänada.» 

Emily vahetult pärast õnnetust haiglas, kus ta veetis neli päeva enne, kui ta saadeti kodusele ravile. 
Emily vahetult pärast õnnetust haiglas, kus ta veetis neli päeva enne, kui ta saadeti kodusele ravile. Foto: Emily Fairbrass /SWNS.COM/Scanpix

Emilyl olid II ning II astme põletused ja neli päeva hiljem sai naine haiglast kodusele ravile. «Pean silmitsi seisma emotsionaalsete kui ka füüsiliste aspektidega,» rääkis Emily oma taastumisest lühidalt.

Emily paneb ka südamele, et küünla süütamisel ning kustutamisel tuleb olla ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles