PEREKONNA PROOVILEPANEK ⟩ Carmen Pritsoni poeg sattus enne jõule ootamatult haiglasse (2)

Elu24
Copy
Endise telereporteri Carmen Pritsoni poeg Robert sattus enne jõule ootamatult haiglasse.
Endise telereporteri Carmen Pritsoni poeg Robert sattus enne jõule ootamatult haiglasse. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Endine telereporter Carmen Pritson tunnistas täna sotsiaalmeedia postituses, et sel aastal tulid jõulud nende perre teisiti. Pritson avaldas, et mõned päevad enne pühi sattusid haiglasse nii telereporteri vanaema kui ka poeg.

Pritson avaldas Facebookis postituse, kus kirjeldas lühidalt oma pere jõule. Kaasa oli lisatud viis fotot ja kaks videoklippi.

«20. detsembril sattus haiglasse minu vanaema. Tema olukord oli kriitiline ja teda päästis kõige hullemast puhas ime,» tunnistas Pritson ja lisas, et «imeks» olid vanaema lapsed, kes juhtusid teda tol päeval külastama.  

Kaks päeva hiljem sattus ootamatult haiglasse ka Pritsoni poeg Robert. «Tal tekkis ootamatu ja rohke verejooks,» lisas telereporter lühidalt.

Jõuluõhtut Robert õnneks haiglas veetma ei pidanud ja ta sai 23. detsembri õhtuks koju. «Kodus ootasid meid juba Robi vanaema ja vanaisa ning ahjusoojad piparkoogid,» oli postituses välja toodud.

«24. detsembri õhtul oli ukse taga väike jõuluvana koos sõnumiga. See sõnum oli Robertile. Talle anti võimalus olla sellel aastal jõuluvana saadikuks,» kirjeldas Pritson ning illustreeris kirja ja selle sisu kahe fotoga.

«Ma arvan, et see oli justkui kogu meie perekonna proovilepanek. Et kui palju me tegelikult oskame kriisiolukorras kokku hoida ja üksteise olemasolu hinnata,» rõhutas Pritson kohe oma postituse alguses.

«See oli meie jõululugu, täis puhast lootust,» lisas ta lõpetuseks.

Postitusele oli lisatud kaks videoklippi, kus Pritson palus jõulupäka ehk Roberti tantsule.

Teises kirjeldab Robert lühidalt, kuidas ta nägi haiglas palju lapsi, kes olid seal ilma ema ja isata.

«Saage ruttu terveks!» soovis Robert neile lastele ja lisas: «Häid pühi teile!»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles