BASSEINI TRAGÖÖDIA ⟩ Hispaania kuurortlinnas uppunud tüdruku ujumismüts leiti basseini pumbasüsteemist

Elu24
Copy
Costa de Sol kuurortlinnas asuv hotell Club La Costa World, mille basseinis hukkusid traagiliselt isa ja kaks last.
Costa de Sol kuurortlinnas asuv hotell Club La Costa World, mille basseinis hukkusid traagiliselt isa ja kaks last. Foto: Jon Nazca/Reuters/Scanpix

Hispaania kuurortlinnas Costa de Sol kaotasid jõululaupäeval oma elu isa ja kaks last. Esialgsetel andmetel oli tegu traagilise õnnetusega, kuid täna leiti basseini pumbasüsteemist noorima hukkunu ujumismüts, vahendab Daily Mail

Club La Costa Worldis, Costa de Sol kuurortlinna hotellis, kaotasid 24. detsembri elu kolm ühe pere liiget. Hotelli esindaja sõnul anti eile õhtul basseini taasavamiseks luba ja lisas, et ametivõimud ei leidnud basseinist midagi, mis oleks asjakohane, vahendab Telegraph.  

Daily Mail sõnul leiti täna basseini pumbasüsteemist noorima ohvri ujumismüts. 

Viieliikmeline pere Suurbritanniast puhkas Costa de Sol kuurortlinnas Málaga. Jõululaupäeval läks 9-aastane tüdruk basseini ujuma. Uurijate sõnul tekkisid tüdrukul ujumisega raskused ja teda läksid päästma tema 52-aastane isa ja 16-aastane (Ameerika passiga reisinud) vend. 

Briti meedia sõnul oli hotellitöötajal, kes uppunute päästmiseks basseini sukeldus, raskusi pinnale ujumisega ja basseinist väljumisega.

«Hotellitöötajad kuulsid karjumist ja proovisid neid elustada. Peagi kohale saabunud parameedikud elustasid ligi pool tundi, kuid ei suutnud neid päästa,» ütles kohalik ajakirjanik Torres BBC-le ja tunnistas, et sündmuspaigal avanes šokeeriv vaatepilti.

Isa ja kaks last uppusid Costa de Sol kuurortlinna hotellis Club la Costa World 24. detsembril.
Isa ja kaks last uppusid Costa de Sol kuurortlinna hotellis Club la Costa World 24. detsembril. Foto: Daniel Perez/EPA

Basseini ääres viibinud pereema oli pealtnägija sõnul «rahulik» ning palvetas, et tema abikaasa ning kaks last taas ellu ärkaks.

«Ta oli rahulik. Ta katsus nende kehasid. Jätkas palvetamist ka pärast seda, kui parameedikud olid elustamise lõpetanud,» kirjeldas hotellikülaline, kes oli enne parameedikute saabumist pereisa elustada püüdnud. 

Perekonna viies liige, 12-aastane tüdruk, kes vahetult enne õnnetust samas basseinis ujus, oli läinud tagasi hotellituppa.  

Nõustajad toetavad hukkunute lähedasi, pereema ning 12-aastast tüdrukut, ja Suurbritanniast on Hispaaniasse lennanud ka perekonna sugulased.

Hispaania ametivõimud ei ole juhtumit ametlikult kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles