PÜHA PÜSS ⟩ Erna Husko näitab trimmis «firmamärki»

Elu24
Copy
Fitnessikaunitar Erna Husko.
Fitnessikaunitar Erna Husko. Foto: Erna Husko/Instagram

Soomest pärit fitnesskaunitar Erna Husko kostitab taas bikiinipildiga, mis paneb lausa suu vett jooksma.

Husko on korduvalt avameelselt rääkinud sellest, kuidas ta aastate eest hakkas oma keha kallal kõvasti vaeva nägema, et end oma kehas ka päriselt hästi tunda.

Möödunud aastal andis Erna intervjuu ka MyHitsile, kus rääkis oma noorusaja huvialast. «Iluuisutamisega oli see, et lõppude lõpuks läks see nii käest ära. Ma olin väga alakaaluline ehk ma kaalusin vaid 44 kilogrammi ja ma lihtsalt ei saanud seda energiat sealt enam kätte, mida see varem oli mulle pakkunud,» tunnistas Husko toona.

Just see oligi üheks peamiseks põhjuseks, miks ta otsustas iluuisutamise vahetada millegi muu vastu ning valis jõusaalis käimise. Husko rääkis ka, et tänu jõusaalis käimisel muutus tema toitumine palju: enam ei olnud näljutamist ning ta hakkas sööma puhtalt ja tervislikult.

Ka tagumikuprogrammiga alustas ta oma kehakaalu tõttu. «Miks ma hakkasin sellega pihta, oligi see, et ma olin nii peenike ja ma tahtsin tegelikult vormi saada ja naiselikum välja näha,» sõnas ta.

«Ja siis ma mõtlesingi, et tahaksin tuharatele keskenduda ja nii ma tegingi sellest elustiili,» sõnas ta toona.

Vaata ka pilti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ARE YOU READY.. TO GET YOUR DREAM BODY? ???? #ernahuskoworkouts CHRISTMAS SALE started NOW. Perfect time to start making plans for the next year. ??? Ps. All programs available in English/ Finnish. . SWEAT N SCULPT= 59€ (ovh. 69€) ‼️5-10kg painonpudotus ‼️4:viikon rasvanpoltto valmennus ‼️ yhdistä kuntosali ja kotitreenit ‼️TURVOTUS VEKS! ‼️Joka viikko vaihtuva ruokavalio ‼️gluteeniton/maidoton/ vegaani ‼️kaikki kirjalliset materiaalit saat omaksi ‼️VALMENNUS KOKO LOPPUELÄMÄKSI ‼️Aloitus: millloin tahansa! . 21 DAY FAT BURNING MEALS = 19,90€ (Ovh. 39,90€) ✅Helpot ja yksinkertaiset ohjeet tuloksiin ✅Koko loppuelämän ruokavalio! ✅syömällä rasva palamaan! ✅SÄÄSTÄT 20€ ✅Kaikki materiaalit jää sulle omaksi ✅Seuraavalle vuodelle FRESH START! ✅Painon mukainen ruokavalio ✅Aloitus: milloin tahansa! ❤️PAIKKA MUN TIIMISSÄ! Suora linkki valmennuksiin mun BIOSSA! @fitclubfinland TÄMÄ ON SE TIIMI MIHIN HALUAT KUULUA. ??

A post shared by ERNA HUSKO ??? (@ernahusko) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles