Brasiilia vutitäht jättis abikaasa maha, et hakata semmima ta lähisugulasega

Elu24
Copy
Brasiilia vutitäht Hulk.
Brasiilia vutitäht Hulk. Foto: AFP/SCANPIX

Brasiilia jalgpallur Hulk (33) jättis maha naise, kellega oli 12 aastat koos olnud, et alustada suhet tema sugulasega.

Vutitäht Hulk (pärisnimega Givanildo Vieira de Souza) saab kohaliku meedia käest sugeda, kuna jättis abikaasa Iran Angel de Souza teise naise pärast maha, vahendas thenationroar.com.

Varem Brasiilia rahvuskoondises ründajana mänginud Hulk hülgas oma kolme lapse ema, kuna hakkas semmima naise sugulase Camilaga.

«Hulk helistas Camila vanematele ja vennale ning rääkis perele tõtt,» ütles vutitähe esindaja. Hulk ja Camila hakkasid käima oktoobris ning sportlane tegi ise info avalikuks. «Tal polnud vaja varjata. Ta positsioon on läbipaistev ning ta tahab pahatahtlikke ja valelikke kommentaare vältida,» selgitas esindaja.

Pildil Hulk oma eksabikaasaga (vasakul)

31-aastane Camila läks oma mehest lahku tänavu juulis. Hulki eksnaine Iran on Camila tädi. Nagu sotsiaalmeediast selgub, veetis Camila varemgi oma tädi pere ja Hulkiga aega.

Camila kirjutas nüüdseks kustutatud Instagrami postituses, et armastab oma tädi juhtunust hoolimata. «Ma tahan, et sa teaksid, et ma ei soovinud kunagi su elu elada ega olnud sinu peale kade. Sellega on väga raske toime tulla, aga ma ei teeks nii, kui ma ei teaks, et see on tõeline. Ma vannun, et ma ei tahtnud, et nii läheks,» kirjutas Camila emotsionaalselt.

Kuna vastukaja uudise peale oli ränk, kustutas Camila oma Instagrami konto.

Hulk, kes kuulub maailmas 20 enamteeniva jalgpalluri hulka, ei teinud jõulude ajal puhkenud skandaalist välja ning saatis Instagrami kaudu koos lastega hoopis pühadetervitusi.

«Jumal õnnistagu teid kõiki ning olgu teil puhas süda! Häid jõule!» kirjutas ta Instagramis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles