PILDID Kõige veidramad kohad, kuhu metsloomadel on õnnestunud kinni jääda

Elu24
Copy

Briti loomakaitseühingul Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSCPA) on olnud äärmiselt tegus aasta. Nende loomapäästjad on käinud abis paljudel loomadel, kellest mitmed jäid lõksu täiesti uskumatutesse kohtadesse.

Rebane ratta sees ja hüljes rannakaitsepunkri katusel - loomapäästja peab kõigeks valmis olema. Aastas enam kui 100 000 looma päästva RSCPA teele satub igasuguseid juhtumeid, kirjutab Mirror.

Peategelaseks on siin rebane, kelle Bristoli laotöötajad leidsid just sellises seisus. Reinuvader oli peapidi vana ratta sisse kinni jäänud.

Mis kinni jäänud, peab ka lahti tulema! Päästjad määrisid rebase pea ja kaela õlidega kokku, et ta üldse välja saaks. Hiljem toimetati loom aga kohalikku kliinikusse. Irooniliselt sai tema nimeks Michelin.

Teine veidram juhus oli see, kui päästjad kutsuti aitama hüljest, kes kohalike sõnul oli juba ööpäeva istunud vana Teise maailmasõja aegse rannapunkri katusel. Mitme meetri kõrgune rajatis tegi hülge allatoomise väga keeruliseks.

Samuti oli loivaline ka ühest silmast veidi vigastatud. Seepärast pidi temagi järgmise päeva arstide käe all veetma, kuni ta tagasi vabadusse lasti.

Mõned näited «osavamatest» loomadest olid veel kitsasse ventilatsioonitorusse kinni jäänud tuhkur ning näljane orav, kes läks lindude toidukohta varusid täiendama. Seal jäi viimane aga õnnetult võrku kinni. Sama juhtus ka toiduotsinguil end prügikasti upitanud, kuid sinna sisse jäänud rebasega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles