VIDEO ⟩ BBC valis kümnendi kõige naljakamaks videoks kaadrid lastest, kes issi Korea teemalise otse-eetri vussi keerasid

Inna-Katrin Hein
Copy
Robert Kelly, ta abikaasa Kim Jung-a ning lapsed Marion ja James, kes on ema süles.
Robert Kelly, ta abikaasa Kim Jung-a ning lapsed Marion ja James, kes on ema süles. Foto: Ha Kyung-min/AP/Scanpix

Suurbritannia televisiooni- ja ringhäälingukontsern BBC valis kümnendi kõige humoorikamaks video, kus poliitikaekspert annab Skype’is otse-eetris selgitusi, kuid siis saabuvad tema lapsed, kes tahavad isaga suhelda ja mängida.

BBCle esines 10. märtsil 2017 Lõuna-Koreas Pusani ülikoolis töötav ameeriklasest politoloog Robert Kelly, kes on Koreade ekspert. Skype’is esinemise ajal, kui Kelly rääkis Lõuna-Korea presidendi Park Geun-hye tagandamisest, sisenes järsku ta tütar Marion, kes tuli tema juurde.

Kelly üritab oma 4-aastast tütart käega vehikides minema ajada, kuid tütar ei lähe. Siis tuleb tuppa ka 9-kuune poeg James, kes liigub käimise abivahendiga. Lapsed teevad lärmi ja Kelly vabandab.

Robert Kelly koos abikaasa Kim Jung-a'ga ning laste Marioni ja Jamesiga, kes on ema süles
Robert Kelly koos abikaasa Kim Jung-a'ga ning laste Marioni ja Jamesiga, kes on ema süles Foto: YELIM LEE/AFP/Scanpix

Kelly korealannast abiksaasa Kim Jung-a siseneb nagu välk, korjab lapsed kokku ja viib ära. Politoloog vabandab otse-eetris mitu korda.  

Naine üritab liikuda nii, et ta ei jääks kaamerasse, kuid ta ikkagi jääb. Kelly naine sõnas hiljem meediale, et ta vaatas ülekannet teisest toast televiisorist ja siis märkas mehe juures tütart ning tal hakkas väga kiire.

See Skype’i otsesaade läks teleajalukku ja sellest sai netihitt, mida vaadati üle 95 miljoni korra.

«Tavaliselt lapsed ei lähe nii jalutama, vaid hoiavad minu lähedusse, kuid seekord läks teisiti, kui nad nägid, et uks oli lahti,» sõnas Kim Jung-a.

Kelly lisas, et ta tütrel oli lasteaias olnud pidu ja selle tõttu oli laps heas tujus.

BBC-s vastutas Kelly otse-eetri eest toimetaja Julia Macfarlane, kes hiljem teatas Twitteris, et see juhtum lastega oli tema karjääri tipphetk.

«Pean seda oma elu suureks privileegiks, et olin sel päeval toimetaja. Mina ja teised, kes me Kellyt ja ta lapsi nägime, naersime nii, et pisarad silmis ja me olime sõnatud ega suutnud järgnevad 10 minutit mitte midagi teha,» kirjeldas Macfarlane seda hetke.

Pärast otse-eetri juhtumit said Kelly ja ta pere kuulsaks ning neil tuli anda intervjuusid ning teha ka pressikonverents, millel selgitasid juhtunut.

Robert Kelly (vasakul), ta kõrval tütar Marion ning abikaasa Kim Jung-a koos poeg Jamesiga. Kelly selgitas juhtunut Pusaini ülikoolis pressikonverentsil
Robert Kelly (vasakul), ta kõrval tütar Marion ning abikaasa Kim Jung-a koos poeg Jamesiga. Kelly selgitas juhtunut Pusaini ülikoolis pressikonverentsil Foto: Ha Kyung-min/AP/Scanpix

See video on internetis saadavad ja naerutab inimesi seni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles