ÖÖS ON ASJU ⟩ Kas Brigitte Susanne Hunt on ekskallimaga taas koos?

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm semmisid 2019. aasta sügiseni.
Brigitte Susanne Hunt ja Ron Nõmm semmisid 2019. aasta sügiseni. Foto: Andrei Ozdoba

Telenägu Brigitte Susanne Hunt läks novembris skandaaliga lahku toonasest kallimast Ron Nõmmest. Küll aga tekitab noormehe hiljutine Instagram Story küsimuse, kas noored on suhted üles soojendanud?

Nimelt jagas Ron sotsiaalmeedias kaadrit aastavahetuse peoõhtust, millel on näha, kuidas noored hellusi jagavad. «Yo raffas, ma pildis jälle,» kirjutas noormees Instagram Story's.

Ka Brigitte jagas sotsiaalmeedias Roni postitust, ent lisas sinna juurde omapoolse kommentaari: «Classic Ron». Säärane remark jätab pigem mulje, et asi noorte vahel kuigi tõsine pole. 

Kas jagatud hellushetked jäävad vaid lõbusasse peoõhtusse või on noorte vahel midagi enamat, teavad vaid asjaosalised ise.

Novembris jagas Brigitte Susanne Hunt sotsiaalmeedias jahmatavat kaadrit, millelt võis näha, kuidas peomeeleolus Ron teise naisega suudleb.

«See on tõsi, et minu siis endine peika Ron suudles tõepoolest peol teise naisega. See on tõsi, ma kinnitan seda ja ilmselgelt on see suhe läbi,» kirjutas Brigitte toona sotsiaalmeedias.

Ka pani ta naistele südamele, et kui nenega peaks keegi samamoodi käituma, siis peaksid nad ka petjast lahku minema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles