SKANDAAL ⟩ Tuletõrjujad tegid lahtise leegiga põlenud maja ees «rõõmsa» grupifoto?

Elu24
Copy
Tuletõrjujad kustutusel. Illustreeriv.
Tuletõrjujad kustutusel. Illustreeriv. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

USA Detroit Fire Incidents Facebooki lehel avaldatud kena tuletõrjujate grupifoto on toonud kaasa palju pahameelt. Nimelt tehti pilt otse raevukalt leegitseva maja ees, selle asemel, et seda kustutada.

Millal ning kelle poolt saatuslik klõps täpselt tehti, pole teada, kuid Faceboki lehe väitel oli saadeti see neile linnas paikneva tuletõrjuja poolt.

«Meeskonnad saavad kokku uusaasta-selfie tegemiseks!» hõiskas pildi pealkiri. Inimesed aga nii õnnelikud polnud ning enne pildi mahavõtmist jõudis seda jagada üle 100 inimese, kirjutas The Sun.

Detroiti tuletõrje ülema Eric Jonesi sõnul on selline pilt äärmiselt vale ja ebaprofessionaalne. «On palju viise pensionile minemise tähistamiseks. Põleva maja ees pildistamine ei ole üks neist,» kirjutas Jones.

Nimelt oletatakse, et grupifoto tehti ühe meeskonnaülema ametist lahkumise tähistamiseks. Kuigi maja oli tühi, algatas tuletõrje siiski siseuurimise. Foto avaldanud lehe teatel võeti see maha, sest kohalikud tuletõrjujad olid kogukonnalt ähvardusi hakanud saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles