49-aastane mees lahkus töölt, et elada koos 17-aastaselt tema «elu armastuseks» saanud neiuga

Elu24
Copy
Suure vanusevahega paar. Illustreeriv
Suure vanusevahega paar. Illustreeriv Foto: Caters News/Scanpix

Saksamaal lahkus 49-aastane näitleja töölt, kuna tema ülemusele ei sobinud mehe suhe 29 aastat noorema neiuga.

Näitlejana töötanud Michael Hoch kohtus neiuga juba 2016. aastal. Praeguseks on neiu juba 20-aastane, kuid suure vanusevahe tõttu see suhe siiski Michaeli ülemustele ei sobinud.

Kui nad tuttavaks said, oli 29 aastat noorem Sarah Schoop kõigest 17-aastane. Sel ajal tootas Sarah Saksamaal Wuppentali linnas teatri baaris ettekandjana.

Mehe sõnul kohtusid nad teatris pidevalt ning neiu häbelik iseloom tõmbas ta tähelepanu, kuni Michael talle Facebookis sõnumi saatis. Vanusevahe tõttu Sarah algul vedu ei võtnud, kirjutab Daily Star.

Tänaval rünnati

Kui nad pikema rääkimise peale mõne kuu järel suhtesse minna otsustasid, olid sellele loomulikult paljud vastu. Michaeli sõnul rünnati teda isegi kord tänaval, kuna nad hoidsid käest kinni.

Samuti on napilt läinud teistelgi kordadel. Michaelil õnnestus vaevu olukorda rahustada, kui kunagi tuli keegi tänaval ligi ning küsis näha Sarah isikutunnistust, et tema vanust kontrollida.

Ka Sarah vanemad olid suhtele väga vastu, kuid leppisid Michaeli tundma õppides. Mees on Sarah vanematega sama vana.

Suhe maksis töö

Hiljuti helistas aga Michaelile teatri direktor ning teatas, et ei kardab tema halba mõju Sarah'le. Suhet lõpetama paar aga ei nõustunud. Nii töötabki Sarah teatris edasi, Michael aga pakkis teatri tiimi ees oma asjad ja lahkus kolleegidega hüvasti jätmata.

Nii üritavadki nad aega veeta rohkem teiste sarnaste paaridega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles