Õnneliku lõpuga lugu: naine otsis tütarlast, kes Pärnu liinibussis tema ema elu päästis (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv. Pärnu ühistransport. 2019.
Pilt on illustreeriv. Pärnu ühistransport. 2019. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Facebookis levib eestlanna abipalve leidmaks abivalmis naisterahvas, kes raskel hetkel ta emale toeks oli. «Ma otsin tütarlast nimega Siiri, sest ta leidis aega ja tahtmist olla mu emale toeks ning kutsuda talle kiirabi ja oodata viimase saabumiseni tema juures, et veenduda, et kõik saab ikka korda,» kirjutatakse Facebookis.

«Mu ema tabas eile terviserike ning ta kukkus kokku ja kaotas meelemärkuse, kui oli väljumas Pärnu-Audru liinibussist nr 25 Uruste peatuses eile 02.01.2020 a. kell 14.40,» kirjutab Rikka Toman Facebookis.

Naine lisab ka, et praeguseks on tema emaga kõik hästi.  «Ta sai arstide järelvalve alla ning momendil kosub. Mu ema on pisarateni liigutatud selle noore tüdruku hooliva suhtumise ja sihikindla käitumise eest. Ema ütleb, et see tunne, et sa ei ole üksi ning oled hoitud, see ei unune iial!»

«Aitäh sulle ingel nimega Siiri! Mu ema soovib nii väga sind leida ja isiklikult veel kord tänada ja soovib anda sulle teada, et temaga on nüüd kõik häsi.»

«Siiri, ma isegi ei taha mõelda mis ilma sinuta oleks võinud juhtuda. Ma olen sulle nii tänulik!» lisas ta postituse lõppu.

Paistab, et Facebook on tõepoolest kõikvõimas, sest vaid loetud tunnid pärast postituse avaldamist jagatakse Tomani postituse all kuvatõmmist «Liiklus- ja patrullinfo Pärnus» grupist, kus kirjutab Siiri-nimeline neiu samast intsidendist.

«Tahaksin kiita ühte väga abivalmis bussijuhti, kes täna bussil number 25 Urustes kell 14.42 oli kiire aitama prouat, kes bussist lahkudes minestas.»

«Tubli bussijuht tuli koheselt appi ning aitas proua bussipingile istuma, kui too toibus. Kahjuks ei tea bussijuhi nime, kuid on hea teada, et kõik bussijuhid ei kiirusta kohe kiirelt minema sõitma, vaid hoolivad ka teistest,» kirjutas Siiri Luur gruppi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles