Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

PATUTRIINU ⟩ Ameeriklased tegid 70ndatel armastatud muinasjutust erootilise filmi, mille lõpp oli loomulikult õnnelik (2)

Elu24
Copy
1977. aasta erootiline muusikal, mis põhineb «Tuhkatriinu» muinasjutul
1977. aasta erootiline muusikal, mis põhineb «Tuhkatriinu» muinasjutul Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Kõik teavad ja tunnevad muinasjuttu «Tuhkatriinu», mille põhjal on valminud mitmeid filme ja animatsioone. 70ndatel valmis aga ameeriklastel armastatud muinasjutust vägagi teistsugude filmiversioon - erootiline muusikal, millel on natuke kahemõtteline «õnneliku lõpp»!

Täiskasvanutele mõeldud film, mis pärineb aastast 1977, jutustab tuttava loo, kuid seda hoopis teises võtmes.

Selle «Tuhkatriinu» versiooni kirjeldus IMDb andmebaasis on järgmine. Film räägib loo meie kangelannast, kes tänu oma «ristiemale» saab Võluva Printsi enda poole võitmiseks kõrgendatud seksuaalsed võimed. Pärast grupiseksi kuninglikus palees, kus kõigi silmad olid kinniseotud, alustab nohiklik prints müstilise armastaja otsinguid, kes talle seksiballi ajal «silma jäi».

Selleks peab prints magama kõigi oma kuningriigi naistega, et leida see õige naine.

Tuhkatriinu balliks valmistumas.
Tuhkatriinu balliks valmistumas. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Filmi Wikipedia lehekülg lisab, et Võluv Prints on filmi alguses tüdinenud ja ei tunne enam seksist mõnu. Sellepärast korraldab ta peo, et leida naine, kes suudaks teda rahuldada.

Nagu muinasjutust juba teada, jõuab peole ka Tuhkatriinu, kes samuti koos printsiga hullab. Prints armub ära Tuhkatriinu «maagilisse jalgevahesse» ja hakkab neidu pärast pidu otsima.

Ta magab oma kuningriigis kõikide neidudega ning on Tuhkatriinu majja jõudes rampväsinud. Muinasjutule kohaselt on aga kogu lool ikkagi «õnnelik lõpp», sest Tuhkatriinu ronib printsile sülle ja pärast seksimist sõidetakse koos tagasi paleesse. 

Filmi kaamera taga oli on režissöör-näitleja-produtsent Michael Pataki, kes mängis 1985. aastal filmis «Rocky IV».

Tuhkatriinut kehastas USA näitleja Cheryl Smith ja Võluvat Printsi kehastas Brett Smiley.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles