Sharon Stone visati kohtinguäpist absurdsel põhjusel välja

Elu24
Copy
Näitlejanna Sharon Stone visati popist kohtinguäpist välja.
Näitlejanna Sharon Stone visati popist kohtinguäpist välja. Foto: AFP/SCANPIX

USA näitlejanna Sharon Stone (61) avaldas eelmisel nädalal, et ta visati välja kohtinguäpist Bumble ning põhjus selleks on üpris jabur.

Nimelt blokeeriti näitlejanna kasutaja, kuna mitu inimest olid saatnud rakendusele teate, et tegemist on libakontoga, vahendas BBC. Ilmselt arvasid teised kasutajad, et pole võimalik, et maailmakuulus näitleja tutvumisrakendust kasutab.

«Ma kasutasin Bumble'i kohtinguäppi ja nad panid mu kasutaja kinni. Hulk kasutajaid arvas, et see ei saa ju ometi mina olla!» säutsus pahane Stone.

1992. aasta filmist «Ürginstinkt» («Basic Instinct») tuntud näitleja sai õnneks oma konto peagi tagasi, kuna Bumble nägi tema Twitteri postitust. «Usu mind, me kindlasti tahame, et sa meie äppi kasutaksid,» vastas Bumble'i toimetusjuht Clare O'Connor ja soovis talle edu kaaslase leidmisele.

Bumble on populaarsust koguv tutvumisäpp, mille eripära on selles, et vestlusi saavad alustada ainult naised. Rakenduse looja Whitney Wolfe Herd ütles, et teda inspireerisid #MeToo ja #TimesUpi liikumised ning ta tahtis anda naistele võimaluse tutvumisel esimene samm teha.

Sharon Stone on olnud kaks korda abielus: esmalt produtsent Michael Greenburgi ja siis ajakirjaniku Phil Bronsteiniga, kellest ta lahutas 2004. aastal.

2014. aastal ütles Stone, et on kohtingutel käimiseks valmis. Tunamullu avaldas ta James Cordeni jutusaates, et eelistab pikemaid mehi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles