TRAGÖÖDIA ⟩ 27-aastane ragbimängija sattus palliplatsilt otse intensiivravisse

Elu24
Copy
Uus-Meremaa ragbimängija Michael Fatialofa koos abikaasa Tatianaga.
Uus-Meremaa ragbimängija Michael Fatialofa koos abikaasa Tatianaga. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Ragbiklubi Worcester Warriors ründaja Michael Fatialofa sai laupäevasel mängul nii kõvasti vigastada, et viidi otse palliplatsilt intensiivravisse.

Uus-Meremaa ragbimängija Michael Fatialofa oli väljakul olnud vähem kui minuti, kui ta kaasmängijaga nii tugevalt kokku põrkas, et mäng peatati 15 minutiks ja sportlane viidi kanderaamil väljakult minema, vahendas Daily Star.

Õnnetus leidis aset laupäeval Saracensi ja Worcester Warriorsi vahelisel mängul.

Viimastel andmetel on tõsise kaelavigastuse saanud sportlase seisund stabiilne, kuid ta on endiselt intensiivravis.

Ragbimängija Michael Fatialofa viidi väljakult minema.
Ragbimängija Michael Fatialofa viidi väljakult minema. Foto: PA images/Scanpix

Fatialofa abikaasa Tatiana tänas fänne, kes mehele pöialt hoiavad. «Mul pole olnud võimalust kõiki tänada, aga Michael on kõigi toetusest ja palvetest väga liigutatud,» kirjutas naine Twitteris.

Sportlase abikaasa avaldas, et fännide armastus hoiab raskel hetkel mehe tuju üleval. «Me tunneme selles kohutavas olukorras jumala kohalolekut ja usume, et ta on meie vastu helde,» kirjutas Tatiana.

Walesi ragbilegend Sam Warburton hoiatas möödunud sügisel ilmunud elulooraamatus «Open Side», et kui mängijatele paremat kaitset ei pakuta, lõpeb see varem või hiljem suure tragöödiaga.

«Kui midagi kiiresti ei muudeta, sureb profisportlane keset mängu telekaamerate ees ning alles siis hakkavad inimesed muutusi nõudma,» kirjutas Warburton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles