Õnnemängus 20 senti panustanud Eesti neiu võitis rekordsumma (8)

Elu24
Copy
Naine loeb raha. Foto on illustreeriv.
Naine loeb raha. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Eesti neiu võitis hasartmänguportaalis Paf.com kolmapäeva õhtul üle 3,6 miljoni euro, mis on seni teadaolevalt suurim õnnemänguga võidetud summa Eestis. 

Kolmapäeva õhtuti ootavad paljud eestlased, et mõni suurem võit nende elu muudaks. Just nii juhtus kahekümnendates aastates neiuga, kes mängis Paf.com mänguportaalis mängu Hall of Gods. Võidusummaks oli 3 687 073,85 eurot ja see tuli kõigest 20-eurosendise panusega.

Mänguportaali Paf.com Eesti juht Allar Levandi avaldas lootust, et võit murrab müüdi, et suurelt võitmiseks peab suurelt mängima. «Kõigest 20-sendine «pilet» tõi Eesti suurima võidu õnnemängus ning võitja, kes on meie juures mänginud üle viie aasta, on väga mõistlike mänguharjumustega. Me pakume mängijatele meelelahutust ja kui sellega kaasneb suur võit, siis on see eriti tore,» ütles Levandi.

Miljonäriks saanud Eesti neiu ütles Pafi esindajale, et oli võidust teada saades sõnatu. «Pidin mitu korda ekraanilt üle vaatama, et võidus kindel olla,» rääkis ta.

Eestlanna võitis mängus Hall of Gods 3,6 miljonit eurot.
Eestlanna võitis mängus Hall of Gods 3,6 miljonit eurot. Foto: Kuvatõmmis saidilt

Vastne miljonär tunnistas, et ei tea veel, mida rahaga teha plaanib. «Mõttes on osta uus auto, aga üldiselt pole mul võidu kasutamise osas mingit plaani, sest ma ei osanud sellist õnne ette kujutada,» ütles ta.

Võitja saab kogu võidusumma korraga kätte ning võit on maksuvaba.

Viimase kahe aasta jooksul on Pafis võidetud ka viis üle 100 000-eurost bingo suurvõitu.

Hetkel on suurim saadaolev jackpot mängus Mega Moolah ja see on tõusnud ligi 3,5 miljoni euroni. Tegemist on ülemaailmse jackpot'iga.

Pafi ajaloos on suurim võit olnud 17,8 miljonit eurot, mis läks Soome mängijale. Võrdluseks on Eesti Loto suurim väljamakstud võit umbes 1,2 miljonit eurot.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles