15 aastat «Grey anatoomias» peategelast kehastanud staar jättis seriaaliga hüvasti

Elu24
Copy
«Grey anatoomia» algupäraseid tegelaskuju kehastasid Chandra Wilson (vasakul), Ellen Pompeo (paremal) ja Justin Chambers (paremalt teine).
«Grey anatoomia» algupäraseid tegelaskuju kehastasid Chandra Wilson (vasakul), Ellen Pompeo (paremal) ja Justin Chambers (paremalt teine). Foto: Kuvatõmmis teleseriaalist «Grey anatoomia»

Teleseriaalis «Grey anatoomia» peategelast Alex Karevi kehastav Justin Chambers jättis oma tegelaskujuga hüvasti. Viisteist aastat populaarses sarjas mänginud Chambersi jaoks võis novembris eetris olnud osa jääda viimaseks, vahendab Deadline.

Populaarse meditsiinidraama «Grey anatoomia» esimesest hooajast saadik ekraanil olnud Chambers jättis oma tegelaskujuga ootamatult hüvasti.

Justin Chambers oli osa «Grey anatoomia» seriaalist alates selle algusest. Pärast tema lahkumist on jäänud veel kolm tegelast (Meredith Grey, Miranda Bailey ja Richard Webber), kes on olnud osa seriaalist selle esimesest hooajast alates.
Justin Chambers oli osa «Grey anatoomia» seriaalist alates selle algusest. Pärast tema lahkumist on jäänud veel kolm tegelast (Meredith Grey, Miranda Bailey ja Richard Webber), kes on olnud osa seriaalist selle esimesest hooajast alates. Foto: Byron Purvis/AdMedia/SIPA/Scanpix

«Pole sobivat aega jätta hüvasti seriaali ning tegelaskujuga, kes on defineerinud nii palju minu elu viimase 15 aasta jooksul,» alustas Chambers oma teadaannet Deadline'ile. «Kuid, juba pikemat aega, olen lootnud oma rollides ning karjääris vaheldust.»

Chambers lisas, et kuna saab varsti 50-aastaseks, tundub see sobiv aeg seriaalist lahkumiseks. Ta tänas telekanalit, seriaali loojat Shonda Rhimesi, kõiki kolme algupärase tegelaskuju näitlejat, kellega ta alates esimesest hooajast ekraani jagas, ja muidugi fänne «erakordse teekonna» eest.

«Grey anatoomia» algas 2005. aastal ning on kõige kauem eetris olnud meditsiinidraama. See on ABC-telekanali kõige vaadatum saade ja kestab veel vähemalt 17. hooajani. 

Chambers mängis kokku 350 «Grey anatoomia» osas ning teadaolevalt oli 16. hooaja raames 14. novembril eetris olnud episood tema viimane.

Eestlased näevad «Grey anatoomiat» Fox telekanali vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles