«Haiglaselt peenikeseks» tembeldatud modell Madeleyn Kurg: olen suht uhke, et mu keha siiani mind edasi jaksab kanda (1)

Elu24
Copy
Madeleyn Kurg.
Madeleyn Kurg. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Noor modell Madeleyn Kurg paneb sotsiaalmeedia vahendusel inimestele südamele, et kellegi solvamine vabandades seda välja «lihtsalt oma arvamuse jagamisena» on «kahjulik» ja  «lihtsalt inetu».

Nimelt jagab Madeleyn Instagram Story'is kuvatõmmist sellest, kuidas tema poole pöördunud inimene nimetab teda «haiglaselt peenikeseks» ja «ebaterveks». 

«Vabandust, et nii otse küsin, aga kas teil pole halb nii suure jälgijaskonna ees end pidevalt eksponeerida, kui te väljanägemine on haiglaselt peenike ja ebaterve?» võib lugeda sõnumist, mis modellile saadeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“what the fuck” - a memoir of 2019 written by me

A post shared by Madeleyn (@madeleyn) on

Aastaid USA-s resideerunud ning ka Kanal 2 telesaates «Suunamudijate meistriklass» osalenud modell avaldab sedapuhku aga, et kuigi selline kommentaar ei küündi kõige hullemate asjadeni, mida temast internetis kirjutatud on, tahaks ta sel teemal inimestele nii mõndagi südamele panna.

«Huhh... Õnneks või kahjuks ei küündi see vist pooltki kõige hullemate asjadeni, mida internetis mu kohta öeldud on ja üldiselt ei tee ma sellistest asjadest välja, aga millegi pärast tunnen, et tahaksin natuke inimestele südamele panna, mida peame aktsepteeritavaks teiste inimeste kohta öelda,» selgitas ta sotsiaalmeedias.

«Lisaks tahaks julgustada kõiki noori, vanu, naisi ja mehi... mitte häbenema oma keha, tundma ennast selles hästi ja eksponeerima seda nii palju kui hing ihkab.»

«Kellegi solvamine vabandades seda välja «lihtsalt oma arvamuse jagamisena» on kahjulik ja ausalt öeldes lihtsalt inetu...»

«Lisaks võiks mõelda sellele, kui laastavalt võib sinu «möödaminev kommentaar» kellelegi mõjuda ja natukenegi vastutust võtta suust tuleva sopa või klaviatuuril trükitud kõntsa eest,» lisas ta.

«Lisaks tahaks julgustada kõiki noori, vanu, naisi ja mehi... mitte häbenema oma keha, tundma ennast selles hästi ja eksponeerima seda nii palju kui hing ihkab.»

«Arvestades seda põrgut, mida minu enda oma näinud on, olen suht uhke, et ta siiani mind edasi jaksab kanda ja vastu peab, olgu ta siis kellegi silmis «haiglaselt peenike ja ebaterve» või mitte.»

Kuvatõmmis Instagram Story'st.  Modell Madeleyn Kurg paneb sotsiaalmeedia vahendusel inimestele südamele, et kellegi solvamine vabandades seda välja «lihtsalt oma arvamuse jagamisena» on «kahjulik» ja «lihtsalt inetu».
Kuvatõmmis Instagram Story'st.  Modell Madeleyn Kurg paneb sotsiaalmeedia vahendusel inimestele südamele, et kellegi solvamine vabandades seda välja «lihtsalt oma arvamuse jagamisena» on «kahjulik» ja «lihtsalt inetu». Foto: Instagram Story/@madeleyn
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles