VÕIMALIK VAID HIINAS ⟩ Naise rasedaks teinud mees peab ametnikele tõestama, et oskab kondoomi kasutada

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Hiinas reklaamisid spermapoisikesed Durexi kondoome. Nüüd kaalub aga üks Ida-Hiina mees kondoomitootja kohtusse kaevata, sest ta naine jäi rasedaks.
Hiinas reklaamisid spermapoisikesed Durexi kondoome. Nüüd kaalub aga üks Ida-Hiina mees kondoomitootja kohtusse kaevata, sest ta naine jäi rasedaks. Foto: AFP / Scanpix

Hiinas kaebas üks rasedaks jäänud paar ametnikele, et katkine Durexi kondoom põhjustas naise lapseootuse. Nüüd tuleb aga mehel ametnikele tõestada, kas ta ikka oskab kondoomi õigesti kasutada.

Ida-Hiinas Zhejiangi provintsis elaval paaril oli juba kaks last ja nad olid sügavalt häiritud, kui avastasid, et naine on jälle lapseootel, kuigi paar oli iga kord armurõõme nautides kondoomi kasutanud, vahendas Global Times.

Pereisa Wang rääkis ajalehele Modern Evening Times, et avastas pärast seksi kasutatud kondoomis augu ja ostis kohe naisele suukaudse rasestumisvastase vahendi, mis aga kahjuks ei andnud oodatud tulemusi.

Wangi sõnul kannatas naine raseduse alguses tugevate iiveldushoogude käes ja pidi sellega seoses enne raseduse katkestamist töökohast loobuma.  

Wang süüdistas raseduses ja tekkinud probleemides halva kvaliteediga kondoomi ja kaebas poodi, kust ta Durexi kondoomid ostis ning võttis ühendust ka tootjaga. 

Pereisa pettumuseks öeldi talle aga, et viga ei saanud olla kondoomi kvaliteedis ning talle sooviti nii kondoomide kui ka suukaudsete rasestumisvastaste vahendite peale kulutatud raha tagasi maksta. 

Wang ei olnud aga sellise tulemusega rahul ja palus kohalikul turgu reguleerival asutusel kontrollida, kas Durexi kondoomid ikka vastavad kvaliteedireeglitele.

Seepeale palus amet Wangil ette näidata, kas ta ikka teab, kuidas kondoomi õigesti kasutatakse. 

«Kuidas ma saan seda tõestada?» küsis Wang, kes kaalub võimalust juhtumiga kohtusse minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles