SEE OLIGI PLAAN Meghan Markle ei taha Suurbritanniasse naasta ja kavatseb Archie üles kasvatada Kanadas

Elu24
Copy
Meghan Markle ja prints Harry teatasid eelmisel nädalal, et loobuvad oma kuninglikest kohustustest.
Meghan Markle ja prints Harry teatasid eelmisel nädalal, et loobuvad oma kuninglikest kohustustest. Foto: PA images/Scanpix

Meghan Markle'i sõbrad avaldavad nüüd, et üle Atlandi kolimine oli algusest peale Meghanil plaanis, vahendab Daily Star.

Väidetavalt ei taha Meghan Markle enam Suurbritanniasse naasta ning tahab poja Archie üles kasvatada hoopis Kanadas.

Allikate sõnul oli Sussexi hertsoginna Suurbritannias lihtsalt õnnetu ning tema plaan oli algusest peale kolida tagasi Atlandi taha ja ehitada seal üles oma impeerium koos prints Harryga. 

Väidetavalt ei taha Meghan Markle enam Suurbritanniasse naasta ning tahab poja Archie üles kasvatada hoopis Kanadas.
Väidetavalt ei taha Meghan Markle enam Suurbritanniasse naasta ning tahab poja Archie üles kasvatada hoopis Kanadas. Foto: Dutch Press Photo/Cover Images/SCANPIX

Meghan viibibki parajasti koos pojaga Kanadas, samal ajal kui tema abikaasa on Suurbritannias ja pidas eile koos isa Charles'i, venna Williami ning kuningannaga maha kahe ja poole tunnise kohtumise, mille jooksul arutati Harry ja Meghani lahkumisotsuse üle. 

Kuninganna Elizabeth II tegi pärast kohtumist avalduse, kus ütles, et austab Harry ja Meghani soovi koos uut elu alustada.

«Täna toimusid mu peres väga konstruktiivsed arutelud minu pojapoja ja tema pere tuleviku üle. Minu pere ja mina toetame täielikult Harry ja Meghani soovi alustada noore perena uut elu.»

«Ehkki me oleksime eelistanud, et nad jäävad täiskohaga kuningliku pere liikmeteks, austame ja mõistame nende soovi elada perena iseseisvamat elu, jäädes samas minu perekonna hinnatud osaks,» teatas 93-aastane monarh eile.

Prints Harry pidas eile koos isa Charlesi, venna Williami ning kuningannaga maha kahe ja poole tunnise kohtumise, mille jooksul arutati Harry ja Meghani lahkumisotsuse üle. 
Prints Harry pidas eile koos isa Charlesi, venna Williami ning kuningannaga maha kahe ja poole tunnise kohtumise, mille jooksul arutati Harry ja Meghani lahkumisotsuse üle. Foto: PA Images/Scanpix

Harry ja Meghan on selgelt öelnud, et nad ei soovi oma uues elus sõltuda riiklikest vahenditest.

«Seetõttu on kokku lepitud, et toimub üleminekuperiood, mille jooksul Sussexid veedavad aega Kanadas ja Suurbritannias. Need on keerulised küsimused, mida minu pere peab lahendama ja teha on veel natuke tööd, kuid olen palunud, et lõplikud otsused tehtaks lähipäevil,» lisas kuninganna. 

Prints Harry ja Meghan Markle teatasid eelmise nädala neljapäeval, et loobuvad oma kuninglikest kohustustest ning soovivad edaspidi elada Suurbritannias ja Kanadas ning loobuvad ajakirjandusega suhtlemisest. 

Ka Meghani ema Doria Ragland on tütre pärast väga mures ning toetab samuti mõtet, et nad Kanadasse koliksid. 

«Ta ei taha Archiet seal üles kasvatada ja ta ei taha ka kogu aeg edasi-tagasi käia,» selgitas allikas. «Ta võib teha pikemaid külaskäike, aga see on ka kõik.»

«Mida Meghan tahab, seda Meghan ka saab. See oli tema plaan algusest peale, et nad lõpuks lahkuvad Suurbritanniast ja ehitavad koos impeeriumi üles,» avaldas allikas.

«Meghan tahab miljoneid teenida ja see poleks võimalik ilma drastilise muutuseta.»

«Ta tahab olla tipus koos selliste nimedega nagu Jeff Bezos ja Warren Buffett.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles