VIDEO ⟩ Kannapööre poliitik Kristiina Ojulandi elus: ma sooviksin olla reporter!

Elu24
Copy

Endine välisminister, kunagine reformierakondlane ning Euroopa Parlamendi liige Kristiina Ojuland (53) otsib tööd reporterina. Naine tunnistab avameelselt, et tema elus on toimunud kannapööre.

«Ma sooviksin olla reporter. Ma sooviksin olla küsitleja, mitte vastaja,» avaldas Ojuland «Reporteris».

«Tänapäeval saab ju ajakirjandust teha mitte ainult televisiooni, vaid interneti või mingite muude valdkondade kaupa. Aga ikkagi tahan ma öelda seda, et ühel päeval tahan ma tulla teie asemele, hoida seda mikrofoni,» selgitas ta reporter Eda-Liis Kannule.

«Kas just Kanal 2... misiganes. Kellegi mikrofoni. Ma soovin seda hoida teie asemel ja teie asemel küsimusi esitada kellelegi, kes seisaks siin minu asemel.»

Ojuland avaldas ka, mis teemadel ta lugusid teha tahaks. «No muidugi on lapsest saadik minu eluunistus olnud välispoliitika. See on olnud minu elu passion (kirg - ingl k, toim).»

«See on minu elu jaoks olnud kõik... aga samas ma olen inimene, ma olen naine, muidugi meeldivad mulle alati ka kerged teemad.»

Kuigi Ojulandi loodud erakonna tegevus lõpetati mõned kuud tagasi, on Kristiina huvi poliitika vastu jätkuv. Seega leiab naine, et just läbi ajakirjanduse saab ta oma teekonda jätkata. 

«Ma prooviks kätt nüüd ise ajakirjanikuna. Nii, nagu ajakirjanikud tungivad poliitikasse, nii on minul täna valmisolek endise poliitikuna tungida ajakirjandusse ja ma proovin seda.»

Vaata ka täispikka «Reporteri» videoklippi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles