Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

TORUABI ⟩ Tai mees tegi endale metalltorust sekslelu, kuid tema plaan läks vett vedama

Elu24
Copy
Mees segistiga. Pilt on illustreeriv.
Mees segistiga. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Klaus Westermann/Scanpix

Tais elav 21-aastane noormees otsustas ühel päeval teha endale metalltorust sekslelu. Tema suguelund jäi aga toru sisse kinni ning piinlikust tundev noormees julges alles viis päeva hiljem haiglast «toruabi» otsida, vahendab Daily Star

Noormehe plaan oli lihtne. Ta kattis oma suguelundi musta sokiga ning surus selle metalltoru sisse. Kõik läks sujuvalt, kuid pärast seksuaalakti oli tema suguelund liialt paisunud ning see ei tulnud enam toru seest välja.

Ta tundis olukorra pärast nii suurt piinlikust, et ei tormanud koheselt haiglasse vaid veetis järgmised viis päeva, metalltoru suguelundi otsas, valudes. Noormees proovis erinevate libestitega ennast torust vabastada, kuid tulemusteta.

Kui tema suguelund hakkas juba siniseks muutuma, võttis ta julguse kokku ning läks Bangkoki haiglasse. Arstidel kulus toru eemaldamiseks kolm tundi ja lõikamiseks kasutati kokku 25 tera. 

Noormees tunnistas, et oli metalltoru seksleluna kasutanud varemgi, kuid otsustas viimasel korral tegevusele lisada soki.

«Ta eksperimenteeris oma isetehtud seksleluga ja lisas sellele musta sokiga, kuid see oli üks põhjustest, miks ta kinni jäi,» täpsustas parameedik.

Arsti sõnul oleks võinud noormees oma suguelundist täiesti ilma jääda. «See on väga ohtlik, kui peenis on sellises olukorras kolm tundi, rääkimata viiest päevast,» hoiatas arst ja lisas lõpetuseks, et ta on siiani šokeeritud, et noormees üldse ellu jäi.

Pilte sellest, kuidas mehele haiglas «toruabi» pakuti, näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles