Donald Trumpi 13-aastane poeg Barron on umbes 190-sentimeetrine

Inna-Katrin Hein
Copy
USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump ja nende poeg Barron 5. jaanuaril 2020, kui nad saabusid Floridast Mar-a-Lagost tagasi Washingtoni Valgesse Majja
USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump ja nende poeg Barron 5. jaanuaril 2020, kui nad saabusid Floridast Mar-a-Lagost tagasi Washingtoni Valgesse Majja Foto: MIKE THEILER/REUTERS/Scanpix

USA ajakirjanikud panid tähele, et president Donald Trumpi noorim poeg Barron Trump on ootamatult pikaks kasvanud, olles vähemalt 190 sentimeetrit pikk.

73-aastane Trump, ta 49-aastane naine Melania Trump ja nende 13-aastane poeg Barron Trump naasid hiljuti Floridast jõulupuhkuselt ja jäid koos fotodele, teatab inquisitr.com.

Sel korral ei olnud huvi keskmes mitte president, vaid tema teismeline poeg, keda ei ole kaua olnud avalikkuses näha. Märgati, et poole aastaga on Barron palju kasvanud, olles nüüd pikem oma isast, kelle pikkus on umbes 188 sentimeetrit.

USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump ja nende poeg Barron 5. jaanuaril 2020, kui nad saabusid Floridast Mar-a-Lagost tagasi Washingtoni Valgesse Majja.
USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump ja nende poeg Barron 5. jaanuaril 2020, kui nad saabusid Floridast Mar-a-Lagost tagasi Washingtoni Valgesse Majja. Foto: SAUL LOEB/AFP/Scanpix

Kunagine modell Melania Trump on samuti pikka kasvu, ta on umbes 180 sentimeetrit pikk. Piltidel on Melania tavaliselt oma mehega ühepikkune, kuna ta kannab kõrge kontsaga kingi.

Barron on Donald Trumpi viies ja kõige noorem laps. Teda on avalikkuses näha vähem kui presidendi vanemaid lapsi, 42-aastast Donald Trump Jr, 38-aastast Ivanka Trumpi, 36-aastast Eric Trumpi ja 26-aastast Tiffany Trumpi.

Donald Trumpi kolm vanemat last: Ivanka Trump (paremal), Donald Trump Jr (keskel) ja Eric Trump.
Donald Trumpi kolm vanemat last: Ivanka Trump (paremal), Donald Trump Jr (keskel) ja Eric Trump. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Barron Trumpi elust on teada vähe, teda on avalikkuses näha vaid siis, kui ta suundub koos vanematega puhkusele või tuleb sealt tagasi.

USA meedia andmetel õpib Barron Marylandis St. Andrew episkopaalkoolis. Ta räägib nii inglise kui ka sloveenia keelt, sest ema Melania on pärit Sloveeniast.

Barron on kogu oma elu elanud jõukuses. Kui Trumpid elasid veel New Yorgis Trump Toweri pilvelõhkujas, oli Barroni kasutuses terve korrus.

Väikeste lastega tundub Barron hästi läbi saavat. Sellele viitab Ivanka Trumpi 2017. aastal avaldatud video, millel Barron mängib tema lastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles