PILDID ⟩ Mehest lahku läinud Vanessa Hudgens ilmus avalikkuse ette ootamatult lõbusas tujus

Elu24
Copy
Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel, 14. jaanuar 2020.
Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel, 14. jaanuar 2020. Foto: AFP/SCANPIX

USA meedia teatel on «Keskkoolimuusikali» («High School Musical») võtetel kohtunud näitlejad Vanessa Hudgens ja Austin Butler lahku läinud. Nad olid koos peaaegu üheksa aastat.

Allikas rääkis väljaandele Us Weekly, et Hudgens (31) on lahkuminekust oma lähedastele teatanud. Lahkumineku kõlakad hakkasid levima, kui Hudgens ja Butler (28) veetsid pühadeaja eraldi.

Näitlejad kohtusid «Keskkoolimuusikali» võtetel, kui Hudgens oli suhtes veel näitleja Zac Efroniga. Nende neli aastat kestnud suhe lõppes 2007. aasta sügisel. Toona 18-aastane Hudgens tekitas kõmu, kuna lekkinud olid tema alastipildid ning väidetavalt oli ta jäänud vahele ühel Hollywoodi peol tundmatu mehega amelemises.

Vanessa Hudgens ja Austin Butler filmi «Ükskord Hollywoodis» esilinastusel juulis.
Vanessa Hudgens ja Austin Butler filmi «Ükskord Hollywoodis» esilinastusel juulis. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Millal täpselt Hudgens ja Butler lahku läksid, pole seni teada. Butler postitas sotsiaalmeediasse viimase ühise pildi juulis lavastaja Quentin Tarantino filmi «Ükskord Hollywoodis» esilinastuselt. Butler kehastas filmis mõrvar Tex Watsonit. Hudgens jagas ühispilti halloween'i ajal.

Tunamullu novembris ütles Hudgens intervjuus, et nende suhe on tugev. «Me austame, usaldame ja imetleme teineteist. Meie suhe on nüüd nii kindel, kuna ma tunnen ennast iseseisva naisena tugevalt. Ma olen väga enesekindel, aga on tore, kui on kõrval parim sõber, kellega saab nii võite kui kaotusi jagada,» rääkis naine.

Noored pole oma suhteseisu siiani avalikult kommenteerinud.

Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel.
Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel. Foto: Image Press Agency/Scanpix

Hudgens ilmus särava ja naeratavana avalikkuse ette teisipäeval Los Angeleses filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel. Sügava lõhikuga valges kleidis näitlejatar välgutas uhkel üritusel sääri ning paistis olevat kõike muud kui armuvalus.

Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel.
Vanessa Hudgens filmi «Pahad poisid kogu eluks» esilinastusel. Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles