Saksa meedia: Michael Schumacher viidi uuesti Pariisi eriravile

Elu24
Copy
Michael Schumacher aastal 2006.
Michael Schumacher aastal 2006. Foto: Photo44/ScanPix Scand

Seitsmekordne vormel-1 maailmameister, 2013 mäesuusaõnnetuses raskelt vigastada saanud sakslane Michael Schumacher viidi Saksamaa meedia andmetel taas Pariisi Pompidou erikliinikusse ravile.

Schumacher viidi Pariisi haiglasse ka mullu septembris, kui talle tehti organismi taastavat ja põletike eest kaitsvat tüvirakuravi.

Schumacheri arst Jean-Francois Payen ütles eelmisel kuul, et vormeliässa taastusraviks on planeeritud ühe kuni kolme aasta pikkune plaan.

«Ma külastan Michaelit vahel, et tema seisund üle vaadata ja perega rääkida,» avaldas Payen. Tema sõnul on Michaeli areng ja edusammud olnud märgatavad.

Pavenil jagus kiidusõnu vormelilegendi abikaasa Corinna suunas. «Tal on erakordne tahtejõud ja selge mõistus - näeb asju nii nagu nad on, kuid teeb kõik selleks, et tema mehe seisund paraneks,» nentis Pavan.

Schumacheriga 1995. aastal abiellunud Corinna rääkis möödunud novembris haruldases intervjuus, et abikaasa tegi tema heaks kõike. «Ma ei unusta kunagi, keda ma selle eest tänama pean. Selleks on minu abikaasa Michael,» ütles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles