Vene meedia: noor koolitüdruk ootab 10-aastase poisi last

Elu24
Copy
Koolitüdruk. Pilt on illustratiivne.
Koolitüdruk. Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Hechtenberg/ Scanpix

Venemaal, Krasnojarski piirkonnas ootab 13-aastane koolitüdruk 10-aastase poisi last, vahendab tvk6.ru.

Krasnojarski piirkonnas asuva linna Zheleznogorski haigla teatas 13-aastase tüdruku rasedusest kohalikku politseid 13. jaanuaril. Venemaa meedia vahendab, et sealses piirkonnas elav koolitüdruk ootab 10-aastase poisi last. 

Väljaande sõnul õpivad lapsed erinevates koolides, tüdruk 7. ja poiss 4. klassis, kuid on olnud sõbrad juba aastaid. Tüdruk on väidetavalt seitsmendat nädalat rase ning ei soovi rasedust katkestada. Perekond toetab tüdruku otsust. 

Koolidirektor kinnitas KRSK meediaväljaandele, et kool on tüdruku rasedusest teadlik ning toetavad teda nii palju kui võimalik.

Sotsiaaltöötajad on tüdruku perekonda rohkem kui aasta korrapäraselt külastanud. Nimelt hinnati 2018. aasta oktoobris perekonna olukord «sotsiaalselt ohtlikuks», kuna pereema on tõsiselt haige ja ei suuda kolme lapse eest hoolt kanda. Väidetavalt ei hoolitse laste eest ka isa.

Külastuste käigus on veendutud, et kõik kolm last on hästi toidetud ja normaalselt riietatud. 13-aastase tüdruku iseloom on aga väidetavalt «keeruline». Tal ei lähe koolis hästi, ta puudub palju ning kiusab teisi. 

Hetkel on vähe infot väidetava lapse isa, 10-aastase poisi kohta. Mõlemad lapsed on aga sotsiaalmeedias oma suhte staatuseks märkinud «abielus».

Kohalik lastearst Nikolai Skorobogatov on avaldanud kahtlust, kas poiss on ikka lapse isa. «Teoreetiliselt on see võimalik aga ma ei tea midagi selle konkreetse juhtumi kohta. Kuid mulle tundub, et keegi teine võis tüdruku viljastada ning süü aeti poisi kaela,» jagas Skorobogatov KRSK-ile oma arvamust.

Skorobogatovi sõnul viiakse läbi kontroll, mille käigus kinnitatakse või lükatakse ümber, kas 10-aastane poiss on tõepoolest lapse isa.

Politsei on algatanud põhjalikuma juurdluse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles