LUKSUSLIK ALPIPULM ⟩ Vene oligarhi Abramovitši endine naine läheb Kreeka miljardärile mehele

Elu24
Copy
Vene oligarhi Roman Abramovitši eksabikaasa Dasha Zhukova peab sel nädavahetusel Šveitsis võimsad pulmad.
Vene oligarhi Roman Abramovitši eksabikaasa Dasha Zhukova peab sel nädavahetusel Šveitsis võimsad pulmad. Foto: AFP/SCANPIX

Vene oligarhi Roman Abramovitši (53) eksabikaasa Dasha Zhukova peab sel nädavahetusel Šveitsis võimsad pulmad, vahendab Daily Mail.

38-aastane Dasha Zhukova ja Kreeka miljardär Stavros Niarchos (34) registreerisid oma abielu möödunud aastal Pariisis.

Dasha ja Kreeka miljardär Stavros Niarchos registreerisid abielu möödunud aastal Pariisis. Varasematel aastatel on mees deitinud selliste staaridega, nagu näiteks Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen.
Dasha ja Kreeka miljardär Stavros Niarchos registreerisid abielu möödunud aastal Pariisis. Varasematel aastatel on mees deitinud selliste staaridega, nagu näiteks Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen. Foto: AFP/Scanpix

Sel nädalavahetusel peavad nad Šveitsis San Moritzi suusakuurordis maha võimsa pulmapeo, kuhu on kutsutud ligi 500 külalist.

Teiste seas on pulma kutsutud ka mitmed staarid, nagu näiteks jalgpallur David Beckham, Hollywoodi näitleja Gwyneth Paltrow, supermodell Karlie Kloss, näitleja Liv Tyler ja moelooja Diane von Furstenberg.

Pulmapidu toimub San Moritzi Kulm luksushotellis, mis kuulub Niarchose perekonnale. Tavaliselt maksab öö selles hotellis vähemalt 600 naela ehk ligi 700 eurot. Sel nädalavahetus on hotell tavakülastajatele aga pulmapeo tõttu suletud.

Daily Mail kirjutab, et hinnanguliselt on terve nädalavahetuse kestva pulmapeo maksumus ligi 5 miljonit naela ehk ligi 6 miljonit eurot.

Pulmatseremoonia toimub San Moritzi raekoja hoones, avaldas linnapea Christian Jott Jenny.

Pidustused toimuvad luksuslikus Kulmi hotellis, kus pulmakülalised ka peatuvad ning sealt avaneb neile vaade San Moritzi järvele ja Alpidele. Arvatakse, et pulmas mängib muusikat briti DJ Mark Ronson.

Hotelli juhataja Heinz Hunkeler ütles kohalikule väljaandele Engadiner Post, et külaliste nimekiri koosneb «rahvusvahelisest kõrgseltskonnast».

Stavrose isale Stavros juuniorile ja tema onule Spyrosele kuulub San Moritzis kõige rohkem eramaad. «Niarchose perekonda austatakse ja väärtustatakse San Moritzis väga,» rääkis allikas väljaandele MailOnline.

«Nad oleksid võinud pulmi pidada ükskõik millises muinasjutulises kohas maailmas, kuid nad valisid San Moritzi, sest peigmehe isa on siin aukodanik ning nende jaoks on väga oluline ka linna toetamine.»

Stavros, kes kuulub Niarchose dünastiasse, on varem deitinud selliste kuulsustega, nagu näiteks Paris Hilton, Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen. Lisaks oli ta seitse aastat koos modelli Jessica Hartiga.

Roman Abramovitš ja Dasha Zhukova 2012. aastal.
Roman Abramovitš ja Dasha Zhukova 2012. aastal. Foto: AP/Scanpix

Dasha on Moskvas sündinud edukas ärinaine ja kunstigalerii omanik. Nad olid Stavrosiga sõbrad ligi kümme aastat, enne kui neist paar sai.

Dasha ja Venemaa üks rikkamaid ärimehi Roman Abramovitš lahutasid abielu 2017. aastal, kooselust on neil kaks last Aaron Alexander Abramovitš ja Leah Lou Abramovitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles