USA kantrilaulja katkestas esinemise, palus vabandust... ja suri

Elu24
Copy
Kantrilaulja David Olney.
Kantrilaulja David Olney. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA katrilaulja David Olney esines laupäeval Floridas 30A laulukirjutajate muusikafestivalil. Ühel hetkel katkestas Olney aga oma esinemise, palus vabandust ja suri, vahendab CNN.

Laulja ja laulukirjutaja Olney suri 71-aastasena laval esinedes. Ilmselt on surma põhjuseks südamerabandus.

Olney esinemise ajal laval olnud muusik Scott Miller kirjutas kantrilaulja lahkumisest järgmisel päeval oma Facebooki lehel.

«David mängis lugu, katkestas ja ütles «vabandust» ning pani lõua rinnale,» kirjeldas Miller ja lisas, et Olney ei kukkunud toolilt ega kukutanud maha oma kitarri. «See (surm – toim) oli sama kerge ja leebe nagu ta ise.»

Scott lisas, et tema ja teised laval olevad muusikud tõttasid Olneyle appi ning proovisid teda parameedikute saabumiseni elustada, kuid «maailm kaotas ühe parima».  

Laval olnud muusik Amy Rigby kirjutas samuti Olneyle Facebooki pühenduse. «Ta jäi väga vaikseks, istus koos oma kitarriga, kõige ägedam müts peas ja kaunis seemisnahast jakk seljas... Ma lihtsalt tahan luua pildi sellest, kui elegantne ja väärikas ta välja nägi,» kirjeldas Rigby hetke, mil Olney siit ilmast lahkus. 

Olney andis oma karjääri jooksul välja 20 sooloalbumit. Teda jääb leinama abikaasa, kaks last ja kaotusvalus muusikakogukond.

Samal päeval andis Olney muusikafestivali raames kohalikule raadiole pooletunnise kontserdi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles