KAS NÄED SARNASUST ⟩ Vene modell tituleeriti Angelina Jolie teisikuks, kuigi see talle teps mitte ei meeldi

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

spring in the heart ?

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Venemaalt pärit modell Alina Tsarakhova (29) näeb Instagrami fännide ja kohaliku meedia sõnul välja täpselt nagu Hollywoodi näitleja Angelina Jolie (44). Kuidas tundub sulle?

Moskvas resideeruv modell on juba tituleeritud ka vene Angeline Jolie'ks, ent selline võrdlus pole talle mokkamööda. Nimelt eelistab Alina mitte arutada oma sarnasust filminäitlejaga ning usub, et on oma välimuse hoopis isalt saanud.

Samuti kirjutatakse vene meedias, et Alina väldib sellise meigi ja soengu kandmist, mis on omane maailmastaarile. Seda seetõttu, et inimesed teda staariga nii palju ei võrdleks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

О, женщина, дитя, привыкшее играть И взором нежных глаз, и лаской поцелуя, Я должен бы тебя всем сердцем презирать, А я тебя люблю, волнуясь и тоскуя! Люблю и рвусь к тебе, прощаю и люблю, Живу одной тобой в моих терзаньях страстных, Для прихоти твоей я душу погублю, Все, все возьми себе - за взгляд очей прекрасных, За слово лживое, что истины нежней, За сладкую тоску восторженных мучений! Ты, море странных снов, и звуков, и огней! Ты, друг и вечный враг! Злой дух и добрый гений!

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Naisterahval on Instagramis ligi 20 000 jälgijat ning ka sotsiaalmeedias kirjutavad inimesed talle pidevalt, kui sarnane ta Angelina Jolie'ga siiski on. 

«Sa näed välja täpselt nagu Angelina. Ei mingit kahtlust,» kommenteeris üks jälgijatest ta pilti.

«Püha jumal! Angelina, oled see sina?» lisas veel teinegi.

USA filminäitleja Angelina Jolie 2019. aastal.
USA filminäitleja Angelina Jolie 2019. aastal. Foto: SIPA/Scanpix

Angelina Jolie on filmiauhinnaga Oscar pärjatud näitlejanna, kes on kaasa teinud sellistes filmides nagu «Tomb Raider - Seikleja»,  «Tomb Raider II: Lara Croft ja elu häll», «Hr. ja pr. Smith», «Turist», «Agent Salt» ja «Pahatar». 

2009. aastal valis ajakiri Vanity Fair ta maailma kõige ilusamaks naiseks.

Vaata ka rohkem pilte Alinast, keda võrreldakse Jolie'ga:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles