Meghan alustas tavaelu, käis lapse ja koertega jalutamas, Harry jõudis Vancouverisse

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison 25. septembril 2019 Lõuna-Aafrika Vabariigis Kaplinnas
Prints Harry, hertsoginna Meghan ja nende poeg Archie Harrison 25. septembril 2019 Lõuna-Aafrika Vabariigis Kaplinnas Foto: ALPR/ADM/Capital Pictures/Scanpix

Briti hertsoginna Meghan ja ta poeg Archie Harrison viibivad juba mõnda aega Kanadas Vancouveris, kus neid nähti 20. jaanuari hommikul pargis jalutamas.

Spordiriietes Meghanil oli kaheksakuune poeg kandekotiga kõhu peal, teatab dailymail.co.uk. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama Sussex ❤️

A post shared by Duchess of Sussex (@sussex.meghan) on

Hertsoginnal oli Vancouveri Horth Hill Regional Parkis jalutuskäigul kaasas ta kaks koera, labrador Oz ja beagle Guy.

Neid saatsid kaks ihukaitsjat, kes olid viisakas kauguses, kuid ei lasknud Meghanit ega Archiet silmist.

Pargis olnud jäädvustasid hertsoginna jalutuskäiku ja panid pildid sotsiaalmeediasse. Samas kritiseeriti Meghanit, et keegi peaks talle õpetama, kuidas last kandekotis kanda, sest piltidelt jäi mulje, et ta seda teha ei oska. Oli neid, kelle arvates oli laps tal kõhul nagu kaltsunukk ja lapsel oli ebamugav olla. 

Prints Harry saabus Vancouverisse 20. jaanuari õhtul kohaliku aja järgi ja ka temast jõudis sotsiaalmeediasse paar udust fotot.

Harry ei olnud näinud oma naist Meghanit ja poeg Archiet kaks nädalat, kuna ta jäi Suurbritanniasse, et oma perekonnaga asjad selgeks rääkida.

Harry ja Meghan teatasid 8. jaanuaril Instagramis, et lahkuvad kuninglikust perest, loobuvad esindusülesannetest ja tahavad majanduslikult iseseisvuda.

Harry vanaema kuninganna Elizabeth II kutsus kokku perekondliku kriisinõupidamise, mille järel andis Harryle ja Meghanile loa lahkuda. Samas jäid Harry ja Meghan ilma tiitlist kuninglik kõrgus, kuid neile jäi alles Sussexi hertsogi ja hertsoginna tiitel.

Harryl ja Meghanil ei ole enam kuningliku pere ees kohustusi ja nad ei pea perekonda esindama, saades alustada Kanadas tavakodanikena uut elu.

Õukonna esindajate sõnul on 93-aastane Elizabeth II kurb, et ei näe oma lapselapselapse Archie kasvamist ning pahane Harry peale, et ta ei kasvata oma poega nende perekonna väärtusi austama.

Harry ja Meghan ütlesid pärast poja Archie Harrisoni sündi, et nad ei soovi lapsele tiitleid ning kindlustavad talle võimalikult normaalse lapsepõlve.

Briti prints Harry ja USA näitlejanna Meghan Markle abiellusid 19. mail 2018 Windsori lossi St. George’i kabelis.

Nende poeg Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail 2019.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles