Juutuuber Martti Hallik esitles ilukohendusi: tahan näha välja nagu 20-aastane (1)

Elu24
Copy
Juutuuber Martti Hallik pärast ilukohendusi.
Juutuuber Martti Hallik pärast ilukohendusi. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

29-aastane juutuuber Martti Hallik lasi teha iluprotseduuri, mis võimaldab tal naeratada nii, et silmade juurde ei teki kortse. 

34 000 jälgijaga juutuuber Hallik näitas videos, kuidas käis ilukliinikus nägu tuunimas. Mees avaldas, et on mõnda aega tundnud ebakindlalt, kuna naeratades tekivad silmade juurde kortsud. «Ma hakkan 30 saama, aga tahaks ikkagi näha välja nagu oleks 20,» rääkis Hallik videos.

Juutuuberile tehti kaks täitesüsti ja ta jäi tulemusega väga rahule. Ilukliiniku töötaja sõnul blokeerivad süstid närviimpulsi ülekandeaine liikumise lihasele ehk teisisõnu halvatakse lihas, mis kortse tekitaks. Süstid pole aga jääva toimega, vaid nende mõju kestab umbes pool aastat.

«Mitte midagi poleks nagu olnud. Mõttetult kartsin, hullult värisesin nagu haavaleht,» rääkis juutuuber videos peale süstide saamist. Hallik näitas tulemust ka oma tuttavatele, kuid mitte keegi ei saanud aru, et midagi muutunud on. See-eest tunneb ta ise naeratades mugavamalt.

Martti Hallik enne ilukohendusi (pildil koos elukaaslase Liina Ariadnega).
Martti Hallik enne ilukohendusi (pildil koos elukaaslase Liina Ariadnega). Foto: Martin Dremljuga

Hallik lükkas ümber ka iluprotseduuridega seotud kartused. «Kartsin, et mu nägu muutub täiesti tundetuks, aga ma ei ütleks, et ma oleks mingit tunnetust kaotanud,» jagas mees oma kogemust.

Siiski toonitas juutuuber, et ei taha oma tegevusega kedagi mõjutada ilukohendusi tegema. «Ma tean, et mul on väga palju noort vaatajaskonda ja tahaksin meelde tuletada, et kohe kindlasti ei pea teie mõtlema selliste asjade peale ega eeskuju võtma selle koha pealt,» ütles ta.

Hallik avaldas ka, et tema elukaaslane Liina Ariadne Pedanik on lasknud laseriga eemaldada põskedelt aknearme. Vaata videost, kuidas Hallikule ilukohendusi tehti!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles