Austraalia lahtistel Williamsist jagu saanud hiinlannat hoiab toonuses 10 aastat noorem poiss-sõber

Elu24
Copy
Hiina naistennisist Qiang Wang sai täna sportlaskarjääri ühe suurima võidu ja enam pole paparatsode käest pääsu.
Hiina naistennisist Qiang Wang sai täna sportlaskarjääri ühe suurima võidu ja enam pole paparatsode käest pääsu. Foto: Sydney Low/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Täna öösel lõhkes Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel tõeline üllatuspomm, kui üksikmängu 24. suure slämmi turniiri võitu jahtinud ameeriklanna Serena Williams jäi kolmandas ringis alla Hiina naistennisistile Wang Qiangile.

Wang Qiang oli seitsmekordsest Australian Openi tšempionist Williamsist parem kolmes setis, matš kestis 2 tundi ja 43 minutit. Millest hiinlanna selline üllatav vorm?

Eelmisel nädalal oma 28. sünnipäeva tähistanud Wang käib juba alates 2017. aastast endast 10 aastat noorema Hiina tennisemängija Zhou Xinmuga. 2019. aasta Shenzheni WTA turniirijärgsel peol nähti neid teineteise käest kinni hoidmas. 

Hiinlanna püüab oma eraelu rambivalgusest eemal hoida, olles kustutanud ka sotsiaalmeediakontodel varem olnud videod ja pildid, kus ta on koos oma põlvkonnajagu noorema armsamaga. Samas on 18-aastast Zhou Xinmud nähtud ka tänavu Melbourne`is. Arvata võib, et pärast Wangi megavõitu pole noortel paparatsode käest pääsu. 

Wang Qiang pääses võiduga Ameerika tenniselegendi üle Australian Openil 16 parema sekka ja teenis sellega 188 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles